divendres, 29 d’abril del 2016

Formalitzat un conveni de col·laboració entre el Grup BBVA i la societat Hockey per Terrassa

El Grup BBVA a Catalunya ha formalitzat ahir a les seves dependències centrals, situades a Barcelona, un conveni de col·laboració amb Hockey per Terrassa, la societat constituïda l'any 2011 integrant els clubs esportius terrassencs Atlètic Terrassa Hockey Club, Club Egara i CD Terrassa Hockey: d'aquesta manera, a la iniciativa de Hockey per Terrassa, que té l'objectiu de donar projecció i millorar aquest esport a la ciutat vallesana, ara BBVA s'hi suma com a col·laborador per tal de donar-hi el suport necessari que permeti desenvolupar la tasca d'acostament de l'hoquei als nens i nenes de la ciutat, fent créixer alhora les escoles de cada un dels clubs, millorant el rendiment esportiu dels equips terrassencs en totes les categories, així com, desenvolupant projectes d'hoquei per a discapacitats.

El conveni ha estat signat per part de Lluís Santolaria, director de zona de BBVA, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, i els presidents dels tres clubs esportius: Marià Lara, president del CD Terrassa Hockey, Pere Marcet, president del Club Egara i Josep Maria Biosca, president de l'Atlètic Terrassa Hockey Club. La col·laboració inicialment tindrà vigència fins al final de la propera temporada. Aquest acord és, segons declaracions de fonts del BBVA, "una clara traducció de la proximitat lligada al foment de les entitats i activitats del territori. El foment de l'esport i el vincle que l'hoquei egarenc crea al territori i la seva gent són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa".

La signatura del conveni. D'esquerra a dreta: Marià Lara, Francesc Salvatella, Lluís Santolaria, Josep Maria Biosca i Pere Marcet / HOCKEY PER TERRASSA

+info: http://www.hockeyperterrassa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada