dijous, 25 de febrer del 2016

Més de 1.400 persones participen en unes jornades de reforestació al bosc de Can Deu

La iniciativa organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha fet possible actuar sobre una superfície total de 6 hectàrees


Les jornades de recuperació del bosc de Can Deu, organitzades per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, han comptat amb la participació de més de 1.400 persones, moltes d'elles provinents d'entitats de Sabadell a les quals la Fundació va fer una crida per a la seva col·laboració. Aquesta iniciativa, que ha comptat amb el suport del Grup BBVA com a principal patrocinador de les activitats que impulsa l'Espai Natura de l'esmentada fundació, s'han realitzat els passats diumenges 20 i 27 de gener, i 14 i 21 de febrer. Segons valoració de la mateixa Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, entitat propietària i gestora de la finca, les jornades han finalitzat amb un èxit rotund de participació, superant amb escreix les expectatives.

Un indret del bosc afectat per ventades recents /
FUND. ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 
En aquestes jornades, cadascun dels dies ha estat dedicat a la reforestació d'un dels quatre accessos principals al bosc. La superfície que s'ha reforestat, 6 hectàrees, ha estat repartida entre les quatre zones, de manera que a cada jornada s'ha treballat 1,5 hectàrees aproximadament, amb un total de 5.000 plançons plantats de pi blanc, alzina i pi pinyer. Des de la Fundació Antiga a Caixa Sabadell 1859 es va convidar participar-hi a diverses entitats sabadellenques i representatives del teixit social d'aquesta ciutat. A partir d'ara estan programades actuacions de seguiment de la plantació amb reg de suport i desbrossada d'esbarzers, que es realitzaran l'últim diumenge de maig i els tres primers diumenges de juny d'enguany. La Fundació destaca la col·laboració aportada per part de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), atès que en totes aquestes jornades els seus voluntaris han estat presents proporcionant l'aigua per al reg d'establiment amb els seus vehicles i donant consells al públic participant.

+info: http://www.fundaciosabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada