dilluns, 1 de febrer del 2016

El primer Saló del Cinema i les Sèries rep gairebé 20.000 visitants

El Saló del Cinema i les Sèries, organitzat per Cinemaworld i La Farga de L'Hospitalet, ha tancat aquest diumenge la seva primera edicó amb una xifra de gairebé 20.000 visitants. Aquesta xifra ha superat amb escreix les previsions inicials dels organitzadors, que han mostrat la seva total satisfacció "per un certamen que ha nascut amb força èxit d'assistència, organització i crítiques positives". El Saló del Cinema i les Sèries ha comptat amb 75 expositors entre empreses i associacions relacionades amb el sector: botigues especialitzades, escoles de cinema, distribuïdores, plataformes en línia de cinema i sèries, empreses tecnològiques, entitats sense ànims de lucre, entre d'altres.

El certamen, que ha obert al recinte de La Farga de L'Hospitalet de Llobregat durat els dies 29, 30 i 31 de gener, va tenir durant tots aquests darrers tres dies una molt bona afluència de públic, segons l'organització, sobretot afeccionats al cinema i a les sèries televisives de tots els gèneres i molt públic familiar, que han participat activament de la visita als estands i també de les nombroses activitats programades com les xerrades, conferències i exposicions. El nombrós públic ha gaudit, entre d'altres, de poder seure al tron de la popular sèrie Joc de Trons, d'interactuar amb una rèplica de la nena de L'exorcista, d'entrar a dins la cabina del Dr. Who, de la música de bandes sonores amb el quintet d'instruments de metall de l'Orquestra Simfònica del Vallès, d'una gran desfilada de tots els personatges de la saga Star Wars, d'un taller de Bollywood amb el Club Masala, una exposicó dedicada a l'agent James Bond i una altra a Indiana Jones. Ha hagut a més a més mostres de revistes històriques dedicades al món del cinema. També ha hagut un concurs de cosplay, en la part final del saló. En el cas de les xerrades, cada sala on s'ha anat fent ha registrat un ple absolut: una d'elles ha acollit els directors José Corbacho i Juan Cruz, que han presentat la seva darrera pel·lícula. Al saló també hi ha participat el crític Toni de la Torre. Cal destacar també l'excel·lent afluència de públic, inscrit prèviament, en la jornada de taules rodones protagonitzades per actors, directors i guionistes de renom. L'organització ja pensa a repetir aquest èxit inicial en l'edició del proper any, i ja estudia com millorar i fer créixer aquest certamen que en la seva primera edició.

Durant els tres dies que ha durat el Saló, l'han visitat sobretot afeccionats al cinema i a sèries televisives de tots els gèneres i molt públic familiar / CINEMAWORLD
+info: http://cinemaworld.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada