dimarts, 26 de gener del 2016

Open Camp Europe incorporarà tècnics de les federacions esportives catalanes

L'empresa Open Camp ha firmat divendres passat un conveni marc de col·laboració amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). El president de la UFEC, Gerard Esteva, i el director general d'Open Camp, Paco Medina, han rubricat l'acord i han obert una roda de premsa a l'Auditori de l'Estadi Olímpic Lluís Companys acompanyats per una trentena de presidents de federacions esportives catalanes. La UFEC és l'entitat esportiva privada representativa del conjunt de federacions esportives constituïdes a Catalunya, sense finalitat lucrativa, d'interès públic i social. La seva missió és impulsar accions per millorar i desenvolupar l'esport català.

El conveni estableix que en les properes setmanes la UFEC i Open Camp concretaran els àmbits de col·laboració, entre els quals figuren la contractació de personal tècnic de les federacions per tal de tutoritzar la correcta pràctica de la quinzena d'experiències esportives que estaran presents al parc. L'objectiu és que Open Camp compti amb professionals de cada disciplina que aportin valor afegit al parc de l'esport. Un altre dels aspectes que Open Camp oferirà a la UFEC és l'opció de disposar de manera permanent d'una espai d''hospitality' a les instal·lacions de l'Estadi Olímpic on poder donar a conèixer l'entitat. També s'estudiarà la possibilitat de celebrar la Festa de l'Esport Català d'aquest any en el marc del parc de l'esport Open Camp, coincidint amb el 20è aniversari del certamen, així com també els actes commemoratius de la Setmana Europea de l'Esport, la Fira dels Esports Federats de Catalunya o la commemoració del 80è aniversari de les Olimpíades Populars de Barcelona. Amb la signatura d'aquest conveni la UFEC s'uneix a d'altres entitats, de les quals ha informat recetment TITULARS.CAT (bloc del 13/01/2016) i que també col·laboren activament amb aquest parc de l'esport.

Paco Medina (dempeus just al centre de la imatge) i Gerard Esteva al seu costat (a l'esquerra des del punt de vista de qui mira la foto) acompanyats per una trentena de presidents de federacions esportives catalanes amb motiu de la signatura del conveni / OPEN CAMP
+info: http://www.opencamp.info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada