dimecres, 23 de desembre del 2015

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa un web de transparència municipal

El consistori de Cerdanyola del Vallès, segons es va informar ahir mitjançant comunicat del propi Ajuntament, ha posat en marxa un portal de transparència municipal, a través del qual la ciutadania tindrà accés a tota la informació pública del govern de la localitat. El nou portal web, que s'anomena Cerdanyola Transparència, respon precisament, segons es destaca des del propi Ajuntament, a un dels compromisos essencials d'aquest govern: facilitar l'accés a la informació, rendir comptes amb la ciutadania i complir amb la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Al portal de transparència, en un inici, la ciutadania podrà informar-se de com es gestionen els diners públics (pressupost, liquidacions, contractes, convenis, etc.) i també conèixer com s'articula i organitza l'Ajuntament i els seus responsables (govern, ple, comissions, consells, juntes de govern, etc.). L'objectiu del govern municipal és complir amb tots els indicadors establerts per entitats de referència internacional en matèria de transparència. Les dades que incorpora i incorporarà cada apartat seran objecte d'actualització periòdica. S'incorporaran nous àmbits i més dades a mesura que estiguin disponibles. El govern municipal vol que el portal de transparència sigui una potent eina de relació amb la ciutadania i que aquesta col·labori per tal de millorar-lo dia a dia.

Captura de pantalla del web de transparència posat en marxa per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès / AJ. CERDANYOLA DEL VALLÈS
+info: http://www.cerdanyola.cat/transparencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada