divendres, 11 de desembre del 2015

Els preus del torró artesanal es mantindran entre els 35 i 49 euros/quilo a Barcelona província

El gremi presidit per Elies Miró apunta que durant aquest Nadal es vendran a Catalunya al voltant d'1,02 milions d'unitats de torró artesà


Torrons artesans / GREMI DE
PASTISSERIA DE BARCELONA I
PROVÍNCIA
Les pastisseries de la província de Barcelona presenten aquest Nadal nous torrons artesans (acabats de fer, sense conservants ni colorants artificials) amb sabors innovadors i es preveu que, durant les festes nadalenques d'aquest 2015, es vendran unes 610.000 barres de torró artesà de pastisseria a nivell provincial, al voltant d'un 1% més que l'any passat, i a tot Catalunya es preveu que es venguin al voltant d'1,02 milions d'unitats de torró artesà: són dades facilitades abans-d'ahir pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i província, entitat des de la qual, a més, es detalla que en els productes d'enguany s'hi introdueixen begudes i licors, com ara els còctels, el cava o els tes; fruites com la mandarina, els gerds o el mango; i fruits secs no habituals en els torrons. Segons el propi Gremi, els preus dels torrons artesans es mantindran entre els 35 i 49 euros per quilo". El president de l'entitat i pastisser de Castellterçol, Elies Miró, destaca que "el client es preocupa cada cop més per allò que menja i sap valorar un producte artesà, acabat de fer i elaborat només amb ingredients naturals d'alta qualitat. Un torró fet com abans però amb nous sabors del segle XXI".

Des del mateix Gremi s'explica que el volum de vendes de torrons artesans es concentra entre el 20 i el 25 de desembre, tot i que la temporada va des de principis de desembre fins al 7 de gener. La previsió també és optimista pel que fa a altres especialitats, com el tronc de Nadal, que es consumeix principalment entre el 22 i el 26 de desembre, i els de Cap d'Any, de venda majoritàriament els dies 31 de desembre i 1 de gener. Una altra especialitat nadalenca que creix en vendes és el panettone, d'origen italià, i que ha entrat amb força a les pastisseries catalanes. A banda, les pastisseries de Barcelona continuaran oferint els grans clàssics d'aquestes dates (i encara els més venuts): el de crema cremada, de Xixona, els torrons trufats i els de praliné.

+info: http://www.gremidepastisseria.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada