dimecres, 4 de novembre del 2015

La quarta edició d'Impuls Exterior Barcelona atreu més d'un miler d'empresaris

Més de 1.000 empresaris, sobretot catalans, ha assistit
a la fira / IMEX
Impuls Exterior Barcelona, la fira internacional de negocis que ha tingut lloc al World Trade Center de la capital catalana els passats 21 i 22 d'octubre, ha atret a més de 1.000 empresaris, sobretot catalans, interessats a conèixer les oportunitats de la internacionalització: aquesta fira anual, que porta celebrant-se des del 2012, s'ha caracteritzat per un programa que ha ofert 42 actes, entre conferències i taules rodones, en els quals s'han tractat els aspectes més interessants del negoci internacional i, concretament, alguns mercats exteriors com ara Xile, Vietnam i Rússia; també s'han aportat nocions sobre conceptes determinants en aquest camp com per exemple el finançament i la logística internacionals. De les conferències més destacades hi ha les del cicle 'Conferències d'Internacionalització Santander-DHL-Impuls 2015', promogut per la pròpia fira Impuls Exterior Barcelona, pel Banc Santander i per DHL, amb un total d'onze conferències centrades en l'àmbit de les pimes i que han estat impartides al llarg dels dos dies de l'esdeveniment.

S'han realitzat més de 3.500 entrevistes entre expositors i visitants, destacant les 496 entrevistes i consultes que els assistents han pogut fer amb consellers comercials dels 41 països presents en aquesta edició. Impuls Exterior Barcelona ha comptat amb el suport de diverses institucions i entitats: ACCIÓ, Foment del Treball Nacional, Banc Santander i DHL Express. A més hi han col·laborat AMEC, CESCE, Club de Exportadores e Inversores i l'ICEX Exportación e Inversiones, entre d'altres. La fira va comptar per a la seva inauguració amb Juan Canals, president de la Comissió Internacional de Foment del Treball Nacional; Trinitat Bofarull, gerent d'Inversió Estrangera d'ACCIÓ-Catalonia Trade & Investment; Luis Herrero, director territorial de Cataluña i subdirector general de Banc Santander; i Jaime Ussía, president d'IMEX.

La inauguració de la fira. D'esquerra a dreta: Luis Herrero, director territorial a Cataluny i subdirector general de Banc Santander; Jaime Ussía, president d'IMEX; Juan Canals, president de la Comissió Internacional de Foment del Treball Nacional; i Trinitat Bofarull, gerent d'Inversió Estrangera d'ACCIÓ-Catalonia Trade & Investment / IMEX
+info: http://imex.impulsoexterior.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada