dilluns, 5 d’octubre del 2015

Palau-solità i Plegamans destina 6.000 euros a l'Associació de Volutaris de Protecció Civil

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil han signat la setamana passada, a les dependències del propi consistori, el conveni de col·laboració anual en el qual s'estableixen, per una banda, els serveis a realitzar per l'entitat i, per l'altra, l'aportació econòmica que atorga el consistori i que enguany serà de 6.000 euros. Segons va informar dijous passat l'Ajuntament, el conveni estableix, entre d'altres aspectes, els serveis que ha de realitzar Protecció Civil, i que es divideixen en serveis extraordinaris, emergències i serveis ordinaris. En aquest sentit, destaquen diferents activitats municipals com la Cavalcada de Reis, la Rua de Carnestoltes, la Rua de Sant Isidre, el Mercat Medieval, els actes de Festa Major o Fira Palau, com alguns dels esdeveniments municipals en els que hi participa Protecció Civil. A banda, el conveni també destaca que qualsevol entitat o associació de la vila pot demanar la seva participació sempre i quan l'activitat es realitzi en espais públics i tingui l'aprovació prèvia per part de l'Ajuntament.

L'alcaldessa del municipi i responsable de Seguretat Ciutadana, Teresa Padrós, ha destacat que "Protecció Civil sempre està al nostre costat quan la necessitem, tant en les activitats que s'organitzen al poble com en situacions d'emergència", i ha afegit que "agraeixo la dedicació i la gran feina que fan els voluntaris". Per la seva banda, el president de Protecció Civil, Daniel Ruiz, ha manifestat que "al llarg dels últims quatre anys hem tingut alguns problemes per no haver signat el conveni a temps, però ara ens posem al dia i aquest conveni serà renovable cada any". Per cloure la signatura, Jaume Oliveras, regidor de Voluntariat, ha explicat que "es vol donar tot el suport a aquesta i totes les entitats que fomenten el voluntariat". En aquest sentit, ha anunciat la creació del Punt VAC, que es presentarà públicament demà passat a les 19.30h a Can Cortès. En relació a aquest aspecte, Oliveras ha explicat que "volem incrementar el nombre de voluntaris a tots els nivells del poble, i amb aquest objectiu hem creat el Punt VAC: Voluntariat d'Acció Ciutadana".

Formalització del conveni anual entre lel consistori i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. D'esquerra a dreta: Daniel Ruiz, Teresa Padrós i Jaume Oliveras / AJ. PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS
+info: http://www.palauplegamans.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada