dissabte, 3 d’octubre del 2015

Hypatia Pétriz presentarà, a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona, la seva darrera novel·la

La jove escriptora Hypatia Pétriz, a qui TITULARS.CAT ha entrevistat recentment (entrevista del 23/04/2015), farà una nova presentació de La Bomba H (La Galera, 2014), la seva darrera novel·la: aquest cop la presentació està prevista per a dimecres que ve a les 19.00h, a la Biblioteca Sagrada Família, a Barcelona. Les persones interessades tindran ocasió de conèixer en persona l'autora, fer-li preguntes sobre el llibre i, molt probablement també, escoltar alguna de les seves cançons.

La Bomba H tracta d'una colla d'amics adolescents de Barcelona que, davant l'amenaça d'un atac despietat per part d'un dictador estranger, decideixen fer el possible per tal d'ajudar-se mútuament a fer realitat allò que més desitgen cadascun d'ells. Tot plegat s'explica en forma de diari personal que escriu una noia anomenada H, i que és una de les integrants de la colla alhora que la protagonista de la història. La Bomba H és la continuació de la primera novel·la d'Hypatia, que es titula Diari d'H (La Galera, 2013).

Hypatia Pétriz davant del públic assistent a la presentació que va fer de la seva darrera novel·la el passat mes de febrer a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell / TITULARS.CAT
+info: http://www.lagaleraeditorial.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada