dilluns, 12 d’octubre del 2015

Gospel Viu Choir ofereix una actuació a entitats socials de Cerdanyola del Vallès

Més de 400 beneficiaris d'entitats socials de Cerdanyola del Vallès han participat en l'actuació especial que el grup Gospel Viu Choir va oferir al Teatre de l'Ateneu de la ciutat vallesana dissabte 3 de setembre a la tarda. Es va tractar d'una activitat inclusiva, sensibilitzadora i solidària que s'emmarca dins del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola i que s'ha dut a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Acompanyats per empleats de les oficines de CaixaBank de la població, més de 400 beneficiaris d'entitats socials han gaudit de la sessió de Gospel Viu Choir escoltant la música, xerrant i compartint un aperitiu. Les entitats socials convidades a aquesta festa organitzada per l'Obra Social "la Caixa" han estat: Creu Roja, Església Evangèlica, Esplai de "la Caixa" de Serraparera, Càritas, ASDI, Amics del Mossèn Rossell, Associació de familiars i cuidadors de malalts mentals d'alzheimer i Associació de fibromialgia i fatiga crònica.

Segons informa l'Obra Social "la Caixa", tots els usuaris han valorat molt positivament la jornada i han agraït a l'organització del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola totes les atencions i facilitats que han ofert per a la celebració del concert. Inés Jiménez, directora d'Àrea de Sant Cugat-Rubí i Cerdanyola de CaixaBank ha adreçat unes paraules als assistents, va començar dient "Sigueu tots benvinguts a la que ens agrada dir és: La Festa de l'Obra Social "la Caixa" a Cerdanyola. Avui tenim tots els ingredients per passar una tarda fantàstica tots plegats". I, ha destacat, com a element més important "tenim el millor públic que podríem tenir: representants i usuaris de les entitats amb les que col·laborem a Cerdanyola". Durant la presentació també ha comentat "El nostre objectiu és estar a prop d'aquells que més ho necessiten poder ajudar a construir una societat més solidària amb oportunitats per tothom".

Els integrants de Gospel Viu Choir (en primer terme vestits de blanc) i el públic assistent (al darrere): tots plegats a al Teatre Ateneu de Cerdanyola en un moment del dia de l'actuació / OBRA SOCIAL "LA CAIXA"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada