dissabte, 17 d’octubre del 2015

El 51 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada està presentat oficialment

La presentació oficial del 51 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada va tenir lloc abans-d'ahir a Barcelona, a la seu central del RACC, quan queda una setmana justa per a la disputa, que és penúltima prova del Campionat del Món FIA de ral·lis. Aquesta nova edició, en relació a la qual ja ha anat informant TITULARS.CAT (blocs del 14/09/2015 i del 09/10/2015), tindrà, segons l'organització, una estructura consolidada que resumeix i augmenta els ingredients i matisos que en aquests últims anys han definit aquesta cursa com a selectiva, espectacular i en constant evolució. La cursa que organitza el RACC i que es disputarà del 22 al 25 d'octubre busca un cop més la proporció justa entre enfrontament esportiu, espectacle per al gaudi dels espectadors i la màxima activació de la cursa des del punt de vista de la repercussió. Si bé el programa-horari és molt similar al de la passada edició, en el disseny del recorregut s'ha potenciat la dificultat per fer encara més impredictible el resultat, amb més trams, més quilòmetres cronometrats i menys assistències, en una tornada clara de la cursa a l'època en què els ral·lis eren una prova més de resistència que de velocitat pura. En aquesta edició, el rutòmetre compta amb 1.280,72 km dels quals 331,24 són de velocitat repartits en 23 proves especials.

El 51 RallyRACC serà aquest any més difícil, amb més proves especials, un total de 23 distribuïdes en quatre dies, d'elles 13 de diferents i, d'aquestes, 7 de completament noves, un fet que fa que el 51 RallyRACC camini decididament cap a l'objectiu d'establir un plantejament esportiu interessant que potenciï la competitivitat entre equips. Aquesta 51 edició fa un especial recalcament en la seguretat i el respecte al medi ambient, dos conceptes que van de la mà i que necessiten la complicitat del públic per a la seva completa consecució. Consells en forma de campanya de comunicació, difusió en xarxes socials, la complicitat de Dani Sordo per tal de difondre vídeos, megafonia abans de la disputa de les proves especials, etc. són accions que pretenen que organització i públic treballin junts davant la importància d'aconseguir aquest objectiu. Esportivament, el 51 RallyRACC rebrà al duo Sébastien Ogier-Julien Ingrassia com a campions del món: però això no és obstacle perquè la batalla esportiva sigui fins i tot més important que l'any passat, atès que tots els equips que segueixen el mundial estaran al complet a la sortida i que tots ells aspiren a una victòria que, des que la prova es disputa a la Costa Daurada, ha estat propietat de dos pilots, Ogier i anteriorment Loeb.

Un instant de la presentació oficial. D'esquerra a dreta: Aman Barfull, director de Cursa del RallyRACC; Carlos Gracia, president de RFEdA; Josep Mateu, president del RACC; els pilots José Antonio Suárez i Elba Correa; Miguel Cardenal, president del CSD; i els pilots Carlos Sainz i Pepe López,  / RACC
+info: http://www.rallyracc.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada