diumenge, 5 de juliol del 2015

El VIII Concurs Joves i Conducció ha comptat amb una participació de 1.612 estudiants

Un total de 1.612 joves estudiants catalans de secundària i batxillerat d'entre 13 i 18 anys han participat al VIII Concurs Joves i Conducció en les categories. Aquest concurs, organitzat pel RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), ha tingut el seu acte de lliurament de premis d'enguany el passat dia 18 de juny a Barcelona, a la seu del Servei Català de Trànsit. Joan Josep Isern, director del Servei Català de Trànsit; Sebastià Salvadó, president del RACC; i Teresa Pijoan, directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat de la Generalitat de Catalunya, han estat presents en l'acte d'entrega de premis. El concurs, en el qual han participat més de 14.000 alumnes en el conjunt de les seves edicions realitzades fins ara, s'ha centrat enguany en els temes de la mobilitat intel·ligent i connectada (cotxes intel·ligents per a conductors intel·ligents), la mobilitat sostenible i eficient (cap a una mobilitat eficient, neta i no contaminant) i la mobilitat responsable i segura (cap l'objectiu d'accidentalitat zero).

El grup de 4t d’ESO A de l'Escola Anna Mogas, de Granollers, s'ha proclamat vencedor en l'apartat de millor classe, gràcies a l'elevada participació en l'edició d'enguany: 26 dels 29 alumnes de la classe, amb 10 vídeos, 51 fotos i 14 relats, en total 75 treballs presentats; així doncs aquesta classe s'ha emportat un viatge a Futuroscope. Joan Capellas, de La Salle de Manresa, ha rebut el premi al professor més motivador, i per tant se li ha fet entrega d'un pack 'escapada relax' per a dues persones. En la categoria de vídeo, ha guanyat el Grup Bombita Films, format per Oriol Pons, Ferran Vargas i Bernat Girabal, de 1r de Batxillerat A a l'IES Alt Berguedà, de Bagà: el vídeo mostra el perill de distreure's durant la conducció. Pel que fa a la categoria de relat, s'ha emportat el premi Martí Prat Esquerdo, de 2n de Batxillerat B als Maristes Valldemia, de Mataró: el relat fa al·lusió a les prestacions que un cotxe pot oferir al seu conductor fins i tot en situacions complicades. Quant a la categoria de fotografia, el premi se l'ha endut el Grup Selfie Mortal, format per Eloi González, Núria Medina, Maria Melero, de 1r Batxillerat a l'Escola Salesians de Mataró: a la foto es mostra l'abans i el terrible després d'una distracció al volant. Per als guanyadors d'aquestes tres darreres categories el premi ha estat un iPad per a cada membre del grup. En total, a l'apartat de vídeo s'hi havien presentat 258 treballs, al de fotografia 533 i al de relat 480.

Els guanyadors dels concurs. Joan Josep Isern, Sebastià Salvadó (al fons, el tercer i quart respectivament d'esquerra a dreta) i Teresa Pijoan (just davant dels dos anteriors) acompanyen els guardonats / R. IRÚN
+info: http://www.jovesiconduccio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada