divendres, 31 de juliol del 2015

El Consell Europeu de Recerca obre la convocatòria de les Starting Grants per al 2016

La Comissió Europea ha adoptat el programa de treball de 2016 del Consell Europeu de Recerca (ERC, per les seves sigles en anglès): el programa, establert pel Consell Científic de l'ERC, preveu aplicar 1.670 milions d'euros en beques per a investigadors destacats d'arreu del món que estiguin disposats a venir o quedar-se a Europa per desenvolupar les seves idees innovadores. En el marc de la nova sèrie de convocatòries de beques, l'ERC ha obert abans-d'ahir la primera, la convocatòria de a l'any 2016 per a les Starting Grants, és a dir beques d'arrencada, amb un pressupost de 485 milions i el 17 de novembre de 2015 com a data límit per a la presentació de candidatures. Aquesta beca s'adreça a investigadors amb entre dos i set anys d'experiència des de la finalització d'un doctorat i que comptin amb una trajectòria científica prometedora. Comparat amb l'any passat, la principal novetat per als qui optin a les beques de l'ERC és una relativa flexibilització de les normes de reenviament. Els aspirants que van assolir una qualificació B al nivell 2 de l'avaluació podran tornar a presentar-se de forma immediata, mentre que en el programa de treball de 2015 havien d'esperar un any. També hi ha noves restriccions per als candidats les propostes dels quals s'hagin rebutjat per manca d'integritat de la recerca.

D'altres beques s'aniran convocant d'acord amb el programa de treball: el 15 d'octubre de 2015 s'obre la convocatòria per a les Consolidator Grants, o beques de consolidació, de l'any que ve, adreçades a investigadors que es troben a la meitat de la seva carrera. La data límit per a aquesta convocatòria és el 2 de febrer de 2016. El 26 de maig de 2016 s'obrirà la convocatòria per a les Advanced Grants, és a dir, beques avançades, adreçades a investigadors consolidats, amb data límit de presentació de candidatures l'1 de setembre de 2016. Els científics que hagin obtingut subvencions de l'ERC també podran optar a les beques Proof of Concept (prova de concepte) que ofereixen un suport complementari per verificar el potencial d'innovació de les idees sorgides de projectes finançats per l'ERC. Hi haurà tres rondes d'aquesta convocatòria durant el 2016. Entre d'altres  mesures, el programa de treball introdueix una nova acció per augmentar la participació a les convocatòries: el suport a un consorci de punts nacionals de contacte de l'ERC que pugui identificar i compartir bones pràctiques i reforçar el suport que s'ofereix als aspirants.

Document en relació a estadístiques de les Advanced Grants de l'any passat / EC-ERC

+info: http://ec.europa.eu/barcelona

1 comentari:

  1. Ben je een huis of een vrouw? Het heeft enige financiële spanning of heeft geld nodig, onze methode biedt de mogelijkheid om het bedrag van de benodigde lening aan te geven en ook de duur waarmee de lening met een rentevoet van 3% volledig kan worden verkregen variëren van $ 3.000 tot $ 150.000. $ 00. Dit geeft u een echte kans om de nodige fondsen te verkrijgen. De geïnteresseerde kandidaten moeten per e-mail contact opnemen met. zennitloanfirm@gmail.com !!!!!!!!!!!!! ..............................

    ResponElimina