dissabte, 13 de juny del 2015

L'Obra Social "la Caixa" destina 12.630 euros a l'entitat Salut Mental Sabadell

Salut Mental Sabadell ha estat una de les entitats seleccionades per part de l'Obra Social "la Caixa" en la Convocatòria 2015 de Promoció de l'Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència. Així, el projecte presentat per aquesta associació sabadellenca rebrà una ajuda per valor de 12.630 euros per al seu projecte 'Acompanyament integral, promoció de l'autonomia en salut mental'. El servei ofereix un programa personalitzat (amb intervencions individuals, familiars i/o grupals) d'acompanyament terapèutic amb la finalitat de potenciar el desenvolupament de les capacitats personals tant de l'usuari com del seus familiars. Un paper proactiu en la pròpia gestió personal afavoreix la recuperació i la millora de la qualitat de vida. El programa s'inicia en el moment de la detecció de la necessitat, es realitzen llavors les entrevistes pertinents amb els destinataris (i professionals si és el cas) i es concreta i elabora, de manera acordada amb els implicats, un programa dissenyat a mida segons les necessitats i prioritats de cada persona o família. La intervenció del programa es desenvolupa des de tres àmbits diferents: el preventiu, el pedagògic i el rehabilitador.

32 projectes, incloent el de Salut Mental Sabadell, han estat seleccionats a la província de Barcelona, on l'Obra Social "la Caixa" ha concedit ajudes per valor total de 700.000 euros mitjançant la Convocatòria de Promoció de l'Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència, convocatòria destinada a promoure la vida independent, l'autonomia i la qualitat de vida de persones amb discapacitat, malaltia física o mental o en situació de dependència. La convocatòria de Promoció de l'Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència tindrà com a beneficiàries finals 69.015 persones de tot l'Estat amb discapacitat o que por raons d'envelliment o malaltia pateixen el deteriorament de les capacitats i de la salut, ja sigui física o mental. Els trenta dos  projectes seleccionats a la demarcació de Barcelona tindran com a beneficiàries directes més de 12.000 persones en situació de vulnerabilitat.

D’esquerra a dreta: Antonia Urpi, directora de l'Oficina CaixaBank 2868; Pere Comajuncosa, director de l'Àrea de Negocis al Vallès Occidental-Sabadell de CaixaBank; i Ana Maria Montseny, presidenta Salut Mental Sabadell / OBRA SOCILA "LA CAIXA"
+info: http://www.obrasocial.lacaixa.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada