dissabte, 16 de maig del 2015

El Grup Busquets compra el 15% de Sabadell Shop, creadora de les marques Nooem i Kidnelis

Amb la intenció de reforçar els mercats nacional i internacional, així com guanyar-ne de nous, el Grup Busquets, establert a Sabadell des de 1921 i especialista en papereria, ha adquirit el 15% de l'empresa Sabadell Shop, també de la mateixa ciutat i impulsora de les marques Nooem i Kidnelis. Amb aquesta adquisició, Nooem, aportarà el coneixement del mercat dels complements (maletins, motxilles, carcasses, fundes i suports per smartphone, portàtils i tauletes) dins de la distribució del sector tecnològic, mentre que Kidnelis incorpora el mercat dels jocs educatius i el món de les apps educatives a Google Play i Apple Store.

Busquets, amb més de 90 anys de vida i una gran capacitat productiva, compta amb 3.000 punts de venda distribuïts a diversos països: concretament a l'Estat espanyol, a França, a Itàlia, a diferents països llatinoamericans i a l'Orient Mitjà. Aquesta firma degana comercialitza un ampli ventall de productes escolars, de regal i papereria, entre d'altres, a més de ser el distribuïdor exclusiu de la marca Gorjuss per a Espanya, Portugal i Andorra. Per la seva banda, les marques Kidnelis i Nooem, en relació a les quals ja ha informat anteriorment TITULARS.CAT (bolcs del 30/07/2014 i del 18/08/2014 respectivament), aposten per la fabricació local i ètica, amb dissenyadors i creadors catalans i amb una manufactura a càrrec del tercer sector social. De fet, els alumnes amb discapacitat intel·lectual de l'Escola-taller Xalest, de Sabadell s'encarreguen de manipular i muntar manualment les fitxes i les peces del joc Kidnelis, que potencia la lectoescriptura infantil, amb imaginació i bon humor. A més, Kidnelis acaba de treure una aplicació educativa, tant per a IOS com per Android per arribar al mercat alemany, francès, italià, coreà i anglès. I, en paral·lel està treballant en nous jocs tradicionals de taula que es preveu comercialitzar a diversos punts de venda de França i d'Itàlia.

D'esquerra a dreta, Joan Reixach (Sabadell Shop), Pere i Mariona Busquets (Grup Busquets) i Marcel Olivé (Sabadell Shop), a la seu de Busquets / GRUP BUSQUETS
+info: http://www.busquets.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada