dilluns, 18 de maig del 2015

Cercles, l'activitat cultural que combina concerts i converses, comença la seva segona edició

Els diumenges d'aquest mes de maig i els del proper mes de juny tornen a estar marcades a Sabadell per la música en directe i les converses del cicle Cercles, al pati de la casa Taulé, seu de l'Alliance FrançaiseMazoni va ser ahir el responsable d'iniciar aquest cicle de concerts en directe i converses que, tal i com ja va informar TITULARS.CAT (bloc del 18/05/2014), va tenir lloc per primer cop l'any passat. El grup musical Mazoni, celebra a més enguany el 10è aniversari de la gravació del seu primer disc en català i Jaume Pla, el cantant del grup, ha estat els 31 dies del mes de març fent una residència creativa al claustre de l'Arts Santa Mònica de Barcelona, temps durant el qual ha creat set temes. Ha estat un procés de creació diferent, peculiar i públic, i així ho ha mostrat precisament en la seva actuació al Cercles.

El cicle Cercles és una proposta que va més enllà d'un simple concert. El seu format pretén que els artistes comparteixin la seva manera de fer i entendre la música, deixant espai als assistents per plantejar preguntes que aniran amenitzades amb cançons i que faran tancar el cercle de la creació. El periodista musical, Albert Miralles lidera aquest projecte i assegura que "Al Cercles d'aquest any el denominador comú dels artistes que vindran és que tots, independentment del seu estil, són creadors molt especials, amb mons interiors molt particulars". Miralles, sota el nom de Big Chief Selector, serà precisament el proper a actuar al pati de l'Aliança. Les següents propostes de Cercles seran Maria Rodés (31 de maig), Joana Serrat (7 de juny), Quico Pi de la Serra (14 de juny), i finalment, tancant el cicle, The New Raemon (21 de juny).

Les propostes del Cercles d'enguany. D'esquerra a dreta i de dal a baix: Jaume Pla (Mazoni), Albert Miralles (Big Chief Selector), Maria Rodés, Joana Serrat, Quico Pi de la Serra i The New Raemon / CERCLES
+info: https://www.facebook.com/cercles.sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada