dilluns, 20 d’abril del 2015

Ovidi Montllor homenatjat a Sabadell

En el marc dels diversos actes que s'organitzen a Sabadell i que estan relacionats amb 20è aniversari de la mort de l'actor i cantautor Ovidi Montllor, Òmnium Cultural de Sabadell va organitzar aquest darrer dissabte, a l'Auditori del Casal Pere Quart, un acte d'homenatge a aquest artista. L'afluència de públic, segons l'entitat organitzadora, va ser molt bona i molt abans de l'hora d'inici ja es va fer una cua considerable de persones que hi volien assistir. Va obrir l'acte el grup de cançons Fa x Mi, del CNL de Sabadell; aquest grup va interpretar Perquè vull (Ovidi Montllor), Bicicletes (Blaumut), Trepitja fort (Lax'n Bustos) i Corre l'estiu (Pepet i Marieta). Va dirigir el grup Eulàlia Ferràndiz, amb l'acompanyament de Jaume Real i dels alumnes Ernesto Albareda i Héctor Forchue. Aquest grup està format per alumnes dels cursos de català del CNL Sabadell que, amb la música i el cant milloren la seva fluïdesa lingüística.

A continuació, els espectadors van poder gaudir d'una lectura dramatizada de textos del cantant homenatjat i d'altres autors catalans a càrrec dels membres del taller de teatre Al Galliner, dirigits per Marta Tricuera: d'edats i procedències diverses, els membres d'aquest taller estan units per la passió pel món escènic, la poesia i la cultura universals i de tots els temps; entre els seus projectes actuals, estan preparant La ronda, d'Arthur Schnitzler. Va cloure l'acte el músic Xavier, que va versionar cançons d'Ovidi Montllor i d'altres intèrprets de la Nova Cançó. Per a l'organització d'aquest acte Òmnium Sabadell ha comptat amb la col·laboració de la CAL, el Casal Can Capablanca, el CNL de Sabadell, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental i la Unió Excursionista de Sabadell.

Un moment de l'actuació del grup de cançons Fa x Mi, del CNL de Sabadell, dirigit per Eulàlia Ferràndiz, amb l’acompanyament de Jaume Real, conegut com Papell, i els alumnes Ernesto Albareda i Héctor Forchue / ÒMNIUM SABADELL
+info: https://www.omnium.cat/sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada