diumenge, 8 de febrer del 2015

Menú degustació del Can Feu amb motiu de les VII Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona

El restaurant Can Feu de Sabadell, capitanejat pel xef Josep Maria Villagrasa, celebra, des d'aquest passat dimarts i fins el proper 14 de febrer, la VII edició de les Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona, amb un menú degustació integrat per set plats i les postres. Tot i que ja fa dies que en aquest establiment ofereixen plats elaborats amb carns de cacera i tòfona, durant dues setmanes dediquen unes jornades intensives perquè "ara som en el màxim punt per tal de gaudir de la tòfona, ja que és quan està més madura i té més gust. Li volem donar protagonisme a aquest producte tan especial i apreciat que tenim en la nostra terra", destaca Villagrasa. Hi ofereixen un menú degustació per 65 euros que inclou una torradeta de tòfona amb oli verge d'oliva Soleil i sal gruixuda, seguit d'una terrina freda de caça farcida de prunes i tòfona i un brou calentó de caça amb pilotetes trufades i fideus.

Un dels plats estrella del Can Feu, el caneló, es reconverteix en un caneló de faisà amb la seva beixamel cremosa i pols de tòfona. Seguiran els plats més intensos en gustos, aromes i sabors, com són les costelletes de cérvol a la brasa de carbó amb herbes aromàtiques, la perdiu guisada a l'antiga amb bolets, fetge d'ànec i tòfona i, per acabar, hi haurà la llebre a la Royal amb puré de patata i codony. Per tal d'alleugerir el menú, les postres són un sorbet de mandarina d'hivern. El menú se servirà per a una taula completa. "Ara, qui vulgui tastar un o dos plats de caça i tòfona, els pot escollir sols de la nostra carta", suggereix Villagrasa. El xef recomana que el menú de caça i tòfona es degusti, preferiblement, en el dinar. El cuiner reconeix que durant aquestes jornades és quan ell i l'equip més gaudeixen "de la feina perquè la caça necessita molt de temps de preparació, maceració, coure a foc lent, fent el xup xup...", i afegeix que aposten "per la cuina tradicional de sempre i ens agrada que arribi d'una manera òptima a la taula per degustar. És el moment de més fred i la carn de caça i la tòfona fan un bon matrimoni, ideal per aquesta època", prossegueix el xef. Tot i que el Can Feu és una casa de base tradicional, Villagrasa destaca que a l'hora de preparar les carns combinen "tècniques més clàssiques i d'altres més innovadores perquè esperem que el client trobi originalitat i diversió en la nostra proposta gastronòmica".

Alguns dels plats que ofereix el restaurant / REST. CAN FEU 
+info: http://www.restaurantcanfeu.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada