divendres, 6 de febrer del 2015

Jornada de portes obertes al nou edifici de l'Escola Jaume Viladoms de Sabadell

Tothom que ho vulguin podrà conèixer demà el projecte pedagògic del Centre Jaume Viladoms al nou edifici que ja està en funcionament, al Carrer Pare Rodamilans, 100, de Sabadell i sobre el projecte de construcció del qual va informar TITULARS.CAT (bloc del 04/12/2013). Les portes obertes seran d'11.00h a 13.00h i és podran visitar les noves instal·lacions on, a partir del curs 2015/16, s'impartiran els cicles educatius d'Infantil, Primària, ESO i Batxillerats. També és podran visitar les instal·lacions que disposa l'Escola al Carrer Dr. Almera, 33, de Sabadell.

Segons la Direcció de l'Escola, el Projecte Educatiu Jaume Viladoms es regeix per un ideari comú i un mateix model educatiu, adaptat a cadascun dels nivells o etapes. El plantejament del Centre és el d'un model integrador que garanteix a tots els alumnes les mateixes oportunitats de formació, fomentant els valors, normes i actituds pròpies d'una societat democràtica, plural i solidària i respectant la diversitat física, ideològica o cultural. L'escola adequa els seus recursos per tal de facilitar que cada noi i noia puguin arribar als objectius d'una manera personalitzada, comptant amb un seguiment tutelat tant individual com col·lectiu. Aquest centre educatiu privat disposa d'una oferta per a alumnes des dels 0 fins als 20 anys, mantenint Concert Educatiu amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A més, l'Escola Jaume Viladoms és membre actiu de la Fundació Tr@ms des de l'any 2004: fundació que implementa les TIC com a recurs quotidià del procés d'ensenyament i aprenentatge de tots els nivell. El centre educatiu sabadellenc també disposa d'un departament dedicat a la formació contínua amb l'objectiu d'impartir formació a persones adultes, ja sigui per a capacitar professionalment els aturats, com per a realitzar cursos de reciclatge i de requalificació de treballadors. Aquesta formació també es fa a mida de les empreses que tenen alguna necessitat formativa.

Al nou edifici s'impartiran els cicles educatius d'Infantil, Primària, ESO i Batxillerats, a partir del curs 2015/16 / JV 
+info: http://www.jviladoms.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada