dijous, 25 de desembre del 2014

L'Obra Social "la Caixa" realitza per quinzè any seguit la campanya 'Joguines Solidàries'

Les oficines de la Direcció d'Àrea de negoci del Valles Occidental-Sabadell de "la Caixa" han posat en marxa, per quinzè any consecutiu en aquestes dates, la campanya 'Joguines Solidàries'. En aquest sentit, el dia 15 de desembre, diversos empleats i el Director d'Àrea de Negoci de Sabadell de "la Caixa" van fer la donació de les joguines a dotze institucions i entitats. Aquesta campanya porta joguines noves i d'altres obsequis a les poblacions de Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Llorenç de Savall i Sabadell. Concretament a aquesta darrera ciutat s'han portat joguines a la Creu Roja de Sabadell, la Fundació de l'Hospital Parc Taulí, la ludoteca Margarida Bedós (Les Termes), la ludoteca Centre de Tarda Can Deu, la ludoteca Can Rull/Merinals, la ludoteca de Torre-romeu, la ludoteca de Can Puiggener, Actua Vallès i El Rebost Solidari de Sabadell.

L'objectiu de la campanya és ampliar i reforçar la tasca que l'Obra Social "la Caixa" realitza en aquestes poblacions i alhora recolzar la feina duta a terme pels municipis i Entitats que fa anys que hi treballen, per que cap nen es quedi sense joguines aquest Nadal. El pressupost destinat aquest any s'ha ampliat un 6,35 % respecte l'any anterior. Això ha permès distribuir un total de 3.331 joguines ( un 9,36% més ). El projecte per a la campanya 'Joguines Solidàries 2015' s'inicià el passat mes de setembre. Havent realitzat un seguiment del destí de les joguines de la campanya anterior, valorant les opinions de les diferents Regidories de Serveis Socials dels Ajuntaments i dels altres beneficiaris i respectant les necessitats que presentava cada municipi, s'ha procedit a realitzar una acurada selecció i compra de joguines noves, diferenciant quatre grups d'edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i més grans de 12 anys. Igual que en les campanyes anteriors, les joguines que l'Obra Social "la Caixa" aporta aquest any són bàsicament lúdiques i educatives, funcionen gaire bé totes sense piles i no son bèl·liques.

A l'extrem esquerra, Pere Comajuncosa, director d'àrea de negoci del Vallès Occidental-Sabadell de Caixabank; i la quarta d'equerra a dreta, Marta Farré, tinenta d'alcalde de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sabadell, amb membres de la Creu Roja de Sabadell en un acte d'entrega en el marc de la campanya 'Joguines Solidàries' el passat dia 15 / LA CAIXA
+info: http://obrasocial.lacaixa.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada