dimecres, 19 de novembre del 2014

Abacus cooperativa celebra 35 anys del seu establiment a Sabadell

L'establiment a Sabadell d'Abacus cooperativa va celebrar abans-d'ahir els 35 anys d'ençà que va obrir les seves portes. L'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va presidir l'acte de celebració, juntament amb el regidor d'educació Ramon Burgués, el vicepresident d'Abacus cooperativa Miquel Cabré i en companyia també del director general de la cooperativa, Miquel Àngel Oliva. L'establiment Abacus de Sabadell, que des de 2006 es troba del Carrer de les Tres Creus de la ciutat vallesana, acull també des d'abans-d'ahir una exposició retrospectiva que il·lustra aquests 35 anys d'Abacus a la ciutat: una mostra que l'alcalde Joan Carles Sánchez va inaugurar coincidint amb l'aniversari de l'establiment. L'Orquestra Simfònica del Vallès va ser l'encarregada de posar música a l'acte.

Una activitat infantil realitzada recentment a l'Abacus de
Sabadell / ABACUS
A més, per tal de celebrar l'efemèride entre els socis i els clients, Abacus ha llançat un concurs de fotografia via Twitter i Instagram, on es premiarà la felicitació més original enviada amb el hashtag #35AbacusSabadell. L'establiment Abacus de Sabadell va ser el segon de la cooperativa a tot Catalunya i ha estat, al llarg de tots aquests anys, un referent i un dinamitzador de la vida cultural, social i educativa de la població. Un dels principals èxits d'Abacus cooperativa a Sabadell ha estat l'excel·lent acollida que des de la seva obertura ha tingut entre professors, docents i famílies de tot el Vallès Occidental, comarca on la cooperativa ha arribat als més de 97.000 socis i sòcies. En aquests 35 anys a Sabadell, l'establiment Abacus ha passat de la primera botiga al Carrer Forn, número 8, a l'actual establiment situat al número 86 del Carrer de les Tres Creus. Actualment, la botiga ocupa un total de 26 treballadors i són més de 30.000 persones les que anualment visiten l'establiment. Fundada l'any 1968, Abacus cooperativa compta actualment amb més de 770.000 socis de consum i 478 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d'oci a Catalunya amb 38 establiments a Catalunya, València, Castelló i Andorra. Abacus cooperativa és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.

La celebració dels 35 anys abans-d'ahir a l'Abacus de Sabdell. D'esquerra a dreta: l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez; el vicepresident d'Abacus, Miquel Cabré; el regidor d'Educació de Sabadell, Ramon Burgués; la cap d'establiment d'Abacus Sabadell, Elisabet Martínez; i el director general d'Abacus, Miquel Àngel Oliva / ABACUS
+info: http://abacus.coop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada