dimarts, 25 de novembre del 2014

225 atletes participen al XIII Duatló de Muntanya de l'Ametlla del Vallès

El XIII Duatló de Muntanya de l'Ametlla del Vallès, que va tenir lloc diumenge passat, va comptar amb la participació de 225 atletes. Aquesta compteció, organitzada pel BB Triatló l'Ametlla, la Federació Catalana de Triatló i l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, i que estava inclosa en el Circuit Català i en la LLiga de Clubs, constava d'un sector de cursa a peu de 6 km., d'un altre amb BTT de 22 km, i d'un darrer de cursa a peu de 3 km., va ser guanyada per en Francesc Freixer (G.E. Esteve) en categoria masculina, i per la Dina Prats en categoria femenina.

Pel que fa als clubs, els vencedors varen ser el Club Medina Triatló en categoria masculina, i el Club Triatló Granollers, en categoria femenina. El centre neuràlgic del Duatló, i també zona de transició, va ser el Camp de Futbol Municipal Josep Costa, el qual va presentar un bon ambient i on hi havia, en exposició, la moto del pilot garriguenc Marc Guasch, amb la que participarà a la proper edició del Rally Dakar. La primera edició d'aquest Duatló va tenir lloc la tardor de 2002. Sobre unes distàncies de 8 km de cursa a peu, 25 de BTT i 4 de cursa a l'última transició, es considera que va ser el més dur de tots el disputats fins ara. Aquella primera edició va comptar amb 84 inscrits i es va catalogar com un dels duatlons més durs i espectaculars fets fins aquell moment. En aquell moment ja es va disposar de la col.laboració de l'Ajuntament, Policia Local, Protecció Civil, i d'altres entitats, així com de molts voluntaris particulars del poble.