diumenge, 6 de juliol del 2014

Badalona també acull la presentació del Pla Adapta de Ford i Fundació ONCE

Després que el mes passat, tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc del 06/06/2014), Barcelona acollís la presentació del Pla Adapta de Ford i Fundació ONCE, aquest darrer dijous ha estat Badalona on s'han tornat a mostrar les característiques d'aquest pla que facilita la prova d'un vehicle adaptat a persones amb discapacitat abans de comprar-lo, un fet gairebé inexistent fins ara. Des del mateix fins aquest cap de setmana, totes les persones, organitzacions i entitats interessades a provar un vehicle adaptat ho poden fer a les instal·lacions de COVESA Vehicles, de Badalona, i també a Girvisa, de Fornells de la Selva, concessió pertanyent al mateix grup. Barcelona i Badalona formen part del total de les 14 ciutats d'arreu de l'Estat per les quals està acabant de passar la presentació del Pla Adapta. L'acte de Badalona es va celebrar davant l'ajuntament de la ciutat, a la Plaça de la Vila, desplegant en aquest privilegiat entorn l'extensa flota que compon el Pla Adapta de Ford i Fundació ONCE: l’ha presidit l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i ha comptat amb la presència de Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, així com de Rafael Moreno, director de l'agència administrativa d'aquesta institució a Badalona; representant a Ford Espanya, hi va ser present Etienne Lagrange, gerent de màrqueting i RSC de la marca de l'oval, i Tomàs Jansà, gerent de Ford COVESA.

Etienne Lagrange ha obert els parlaments descrivint la importància del Ford Pla Adapta per a les persones amb discapacitat. "Es tracta d'un programa pioner per descobrir i provar tots els beneficis de les tecnologies Ford a favor de la mobilitat, així com accedir a una sèrie d'avantatges econòmics en la compra i serveis exclusius per a aquest col·lectiu, sempre en col·laboració amb l'ONCE i la seva Fundació, amb la qual Ford porta treballant des de 1999", ha explicat. Tomàs Jansà, gerent de la concessió Ford COVESA, ha destacat que "per a nosaltres el Pla Adapta és de vital importància, perquè ens permet donar un salt qualitatiu i millorar la nostra forma de relacionar-nos i atendre a les persones amb necessitats especials que acudeixen a Ford, a més de facilitar ajudes directes a les adaptacions i millorar l'accessibilitat de les instal·lacions de tots els concessionaris. Ser, en definitiva, millors professionals per a tots els nostres clients". Per part de l'ONCE i la seva Fundació, Xavier Grau deia que "iniciatives com aquesta serveixen per igualar-nos a tots i millorar la nostra mobilitat, no solament en la teoria sinó també a la pràctica com es demostra amb aquesta flota aquí exposada. El Pla Adapta és un benefici per a nosaltres. Ford ha fet un projecte palpable, un pas cap a la normalitat que, en conducció, ja no és una utopia. Acabo amb una paraula màgica que se sent sovint als carrers: 'Gràcies' en nom de les persones amb discapacitat per aquesta gran proposta". L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha felicitat a Ford Espanya i la Fundació ONCE per la iniciativa d’impulsar aquest Pla Adapta i n'ha destacat el benefici social, quant a millora de l’accés a la mobilitat de les persones amb discapacitat. "Igual que la qualitat d’una ciutat es mesura, entre altres factors, pel nivell de serveis que aquesta ofereixi als ciutadans que tenen dificultats per poder-se moure, la qualitat i la grandesa d'una empresa es pot mesurar també en funció de la seva capacitat per fer més fàcil la vida a les persones que tenen dificultats de mobilitat", ha afirmat García Albiol.

Presentació, a Badalona, del Pla Adapta. D'esquerra a dreta: Tomàs Jansà, Sònia Egea (consellera de Serveis Socials i Salut), Etienne Lagrange, Xavier García Albiol, Xavier Grau, Dani Gràcia (conseller de Via Pública i Mobilitat) i Rafael Moreno / JAS
Etienne Lagrange i Xavier García Albiol, amb un vehicle Ford adaptat / JAS

+info: http://www.fordplanadapta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada