dissabte, 21 de juny del 2014

1.355 joves d'entre 13 i 18 anys participen al VII Concurs Joves i Conducció del RACC

Alumnes de l'escola Sant Miquel, de Barcelona, de l'escola Lestonnac, també de Barcelona, dels Maristes Valldemia, de Mataró, i de l'IES Alt Penedès de Vilafranca del Penedès s'han proclamat guanyadors del VII Concurs Joves i Conducció: concretament l'IES Alt Penedès i l'escola Lestonnac han guanyat en la categoria de vídeo (en aquesta edició el Jurat per primera vegada ha atorgat el premi ex-aequo a dos guanyadors); el Col·legi Sant Miquel en la de fotografia; i els Maristes Valldemia, en la de relat. Enguany, un total de 1.355 joves distribuïts en 709 grups han participat en aquest concurs que impulsa el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). A l'apartat de vídeo s'hi han presentat 155 treballs, al de fotografia 349 i al de relat 321. El grup de 3er A de l'Institut SES Serra de Noet, de Berga, enguany s'ha proclamat vencedor en l'apartat de millor classe, gràcies a l'elevada participació en l'edició d'enguany (26 alumnes, amb quatre grups de pre-finalistes, un finalista i havent presentat 32 treballs), mentre que Jaume Prat, dels Maristes Valldemia de Marató, ha rebut el premi al professor més motivador.

L'acte d'entrega de premis, que va tenir lloc aquest dijous passat a Barcelona, la seu del RACC, va comptar amb la presència de Joan Josep Isern, director del Servei Català de Trànsit (SCT); Sebastià Salvadó, president del RACC; Teresa Pijoan, directora general d'Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya; i Alfons Udina, president de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC). Aquest concurs, que organitza el RACC amb la col·laboració del SCT i de l'AMIC, s'adreça a alumnes de secundària i batxillerat. Va néixer el curs 2007-2008 amb l'objectiu que els joves reflexionessin sobre l'accidentalitat viària i els riscos al volant per tal de millorar la seguretat en la mobilitat d'aquest segment de la població. Segons expliquen fonts de RACC, a través de Joves i Conducció es vol continuar potenciant l'educació viària apropant-se als joves a través de formats atractius tecnològicament per a aquest col·lectiu.

Els guanyadors de la VII edició del Concurs Joves i Conducció acompanyats per Sebastià Salvadó, president del RACC (extrem esquerre), Joan Josep Isern, director del SCT (al costat de Sebastià Salvadó); Teresa Pijoan, directora general d'Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya (sota les sigles del RACC); i Alfons Udina, president de l'AMIC (a la dreta amb americana gris) / RACC

+info: http://www.racc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada