dijous, 29 de maig del 2014

Xavier Núñez és nomenat president de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental

L'empresari terrassenc Xavier Núñez ha estat nomenat president de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental, segons s'ha informat ahir des de la pròpia PIMEC. Aquest enginyer en Sistemes de Telecomunicació i màster en Xarxes i Sistemes de Telecomunicacions assumeix el nou repte que suposa aquesta presidència declarant que l'afronta amb "inquietud de participar i contribuir a la feina d'una organització que busca fomentar l'esperit emprenedor i la progressió de les empreses creades per joves empresaris". Núñez relleva Xavier Pujol, qui en deixar el càrrec ha agraït "el suport de la patronal durant els dos anys que ha estat al capdavant dels Joves Empresaris al Vallès Occidental i amb la tranquil·litat de deixar la presidència en les millors mans". Per la seva banda, també amb motiu del nomenament de Núñez, Miquel Camps, com a president de PIMEC Joves Empresaris, ha ressaltat "la importància que els joves empresaris no s’enfonsin per motius que no siguin estrictament empresarials", i ha afegit que "lamentablement, a dia d’avui, encara hi ha massa joves empresaris que no se'n surten per motius de morositat, finançament o traves administratives". En aquest sentit, Camps ha deixat palès que "des de PIMEC Joves volem donar cobertura i acompanyament a tots aquest joves que estan creant ocupació i riquesa pel país. També, ser un punt de trobada per compartir experiències i fer 'networking'". PIMEC Joves Empresaris va iniciar la seva tasca al Vallès Occidental l'any 2012: en aquest temps s'han treballat les primeres línies de creixement al territori, s'han fet accions de presentació institucional en la majoria de municipis de la comarca, s'ha contactat amb altres agents econòmics i socials per tal de buscar sinèrgies i s'han organitzat reunions i trobades de 'networking' amb nous socis.

Amb només 38 anys, Xavier Núñez ha estat soci fundador de quatre empreses: Grupo Erlang Ingenieros (1998), Control de Radiaciones de Catalunya (2002), Ethos Smart Buildings (2008) i Ethos Smart Environments (2013): aquesta última, que agrupa l'activitat de totes les anteriors, és una empresa dedicada a l'activitat de la generació d'infraestructures de telecomunicacions, així com a les tecnologies 'smart Home/Building/Cities'. Ethos està participada i forma part del grup FHIOS, grup empresarial amb un volum de facturació de 8 milions d'euros i un total de 150 treballadors. El nou president de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental també compta amb una dilatada experiència associativa: va presidir FECEMINTE entre els anys 2007 i 2011, i des de 2004 va ser membre de la Junta Directiva. També va formar part de la Junta Directiva de PIMEC entre 2011 i 2012.

Acte de presentació celebrat ahir a la seu de PIMEC Vallès Occidental per tal de donar a conèixer el nou càrrec de Xavier Núñez. D'esquerra a dreta: Xavier Pujol, vicepresident de Pimec Vallès Occidental; Miquel Camps, president de Pimec Joves i Xavier Núñez, president de Pimec Joves Vallès Occidental / PIMEC

+info: http://www.pimec.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada