dissabte, 26 d’abril del 2014

El Premi Literari Eugeni Xammar s'entrega en el marc de la celebració de Sant Jordi

La Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, de l'Ametlla del Vallès, es va omplir el dia de Sant Jordi amb motiu de l'entrega dels diferents premis del Premi Literari Eugeni Xammar, organitzat per aquesta biblioteca, en el marc de la celebració de l'Any Xammar, i amb la col·laboració dels centres educatius del municipi. El premi s'adreçava als alumnes des de 3r de primària fins a batxillerat i per a partir de 19 anys, dividits en un total de 6 categories: en tots els casos, el premi ha estat de 180 euros per al guanyador i de 80 euros per al finalista. A més, per a les 5 categories des de 3r de primària fins a batxillertat, s'ha obsequiat amb 50 euros la classe a la qual pertany cada guanyador. Les obres presentades havien de ser en prosa, no tenir més de quatre pàgines a una sola cara i tractar com a tema els viatges i aventures.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, per la directora de la Biblioteca Josep Badia i Moret, Míriam Iglesias, i per un Eugeni Xammar personificat per l'actor Albert Vilar, el qual va conduir l'entrega dels premis durant la qual, a més, es va projectar el documental Eugeni Xammar, la ploma silenciada. Per a tancar les activitats xammarianes d'aquest abril, avui es farà un nou sopar dels que s'han organitzat sota el títol 'Anècdotes havent sopat': serà al restaurant Can Quico, a partir les 20.30h. Un cop més, el sopar estarà amenitzat amb l'actuació de Jep Barceló i Àlex Membrives. Totes aquestes activitats s'emmarquen en la commemoració del 125è aniversari del naixement periodista català Eugeni Xammar, celebració sobre la qual ha informat TITULARS.CAT (blocs del 26/02/2014, del 19/10/2013 i vídeo report del 19/10/2013).

Els premiats acompanyats de l'alcalde de l'Ametlla (extrem esquerre) i l'actor Albert Vilar caracteritzat d'Eugeni Xammar / AJ. AMETLLA


+info: http://www.eugenixammar.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada