dijous, 3 d’abril del 2014

Acord per millorar l'entorn del riu Ripoll

L'edifici el Mirador, de Castellar del Vallès, ha estat l'escenari on es va materialitzar abans-d'ahir la signatura d'un conveni per tal d'impulsar la millora de la xarxa de camins a l'entorn del riu Ripoll: es tracta d'un acord al qual han arribat el Consorci de Turisme del Vallès Occidental i els consistoris de Castellar del Vallès, Montcada i Reixach, Sabadell, Barberà del Vallès i Ripollet. Aquesta actuació, pressupostada en 126.476 euros, està finançada en un 95% pel Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) 2008-2012, que permet l'execució dels projectes inclosos fins al 2015.

L'objectiu del projecte de millora del riu Ripoll és realitzar una sèrie d’obres i arranjaments per tal de generar un entorn territorial basat en la qualitat de l’oferta, millorant-ne les infraestructures turístiques: així, es pretén potenciar uns espais que són molt utilitzats tant pels hortolans com pels ciutadans i ciutadanes que els freqüenten en el seu temps de lleure. El projecte preveu que a Castellar s'hi farà una passera; a Sabadell s'instal·laran blocs de formigó per fer una barrera de protecció amb la llera del Ripoll; a Montcada hi haurà un carril bici des del límit territorial amb Ripollet (a la Rotonda de Can Tapiola amb el pont del Carrer Química) fins el Carrer Mossèn Castellví; i tant a Barberà com a Ripollet s'executaran treballs d'arranjament. Aquestes obres es complementen amb les ja realitzades a finals del 2013 en Sant Llorenç Savall, que van permetre la millora de l'entorn del riu Ripoll, i les fetes a Castellar del Vallès, on es va construir una passera.

D'esquerra a dreta: alcalde de Sabadell, alcaldessa de Barberà, alcaldessa de Montcada i Reixach, alcalde de Castellar, presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i alcalde de Ripollet / AJ. BARBERÀ

+info: http://www.montcada.cat

         http://www.bdv.cat

         http://info.ripollet.cat

         http://www.sabadell.cat

         http://www.castellarvalles.cat

         http://www.turismevallesoccidental.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada