dijous, 16 de gener del 2014

L'edifici de l'antic Hotel Vapor Gran de Terrassa esdevindrà una residència per a la gent gran

Després que l'Hotel Gran Vapor de Terrassa tanqués fa poc més d'un any, el seu edifici es convertirà en el nou Residencial Vapor Gran gràcies a un acord a què han arribat MútuaTerrassa i BBVA. Amb aquesta operació es permetrà dotar d'activitat renovada al singular edifici del Carrer Portal Nou, davant la Plaça del Vapor Gran de Terrassa, aquest cop per tal d'utilitzar-lo en benefici de la gent gran de la ciutat. L'immmoble, que es remodelarà per tal de donar cabuda a 130 places de residència i 20 de centre de dia, es preveu que estigui enllestit a finals d'aquest any i compta amb un total de 5.800 m2. La Fundació Vallparadís es farà càrrec dels treballs d'adequació de tot l'edifici que s'iniciara en les properes setmanes i que han de permetre la transformació de l'hotel per tal d'esdevenir residència per a la gent gran. S'ha cregut oportú mantenir el nom de Vapor Gran donada la bona acollida i llarga trajectòria que té aquest nom entre els veïns de Terrassa, així com pel fet que encaixa amb la nova activitat de prestar atenció precisament a la gent gran.

Per part de BBVA, aquesta acció s'inscriu en la seva voluntat d'estar present en la societat de Terrassa, on l'entitat financera desenvolupa diverses activitats de tipus social i cultural, moltes d'elles vinculades a la Fundació Antiga Caixa Terrassa, per exemple, les Temporades BBVA de danse i de circ així com el recolzament a la Fupar, sobre la qual ha informat TITULARS.CAT (bloc del 04/06/2013 i vídeo report del 04/06/2013). Per la seva banda, MútuaTerrassa és una entitat centenària formada per un conjunt de professionals agrupats en diverses empreses dels àmbits assegurador, assistencial sanitari públic i privat, sociosanitari i logístic, que té com a objectiu la protecció de persones així com la millora del seu estat de salut; es va fundar l'any 1900 com una mútua asseguradora d'accidents laborals de treball amb la finalitat de pal·liar les conseqüències dels accidents laborals.

Xavier Queralt (esquerra), director territorial de BBVA a Catalunya, i Faust San José, president de MútuaTerrassa (dreta) en el moment de la signatura de l'acord / BBVA

+info: https://www.bbva.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada