dilluns, 20 de gener del 2014

Inauguració de les noves instal·lacions de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, acompanyat de la secretària d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, presideix avui la inauguració de les noves instal·lacions de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) al Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seu de l'ICN2 és un edifici de 6.000 metres quadrats, un terç dels quals els ocupen laboratoris amb equipament de primera línia.

L'ICN2 és el resultat d'un llarg procés de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la UAB en l'àmbit de la nanotecnologia. En aquest procés, l'administració catalana i l'estatal van acordar unificar les seves iniciatives de nanociència per tal de reforçar la investigació i la transferència de coneixement en aquest àmbit. L'acte inaugural compta també amb la presència del secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el president del CSIC, Emilio Lora-Tamayo; el director del ICN2, Pablo Ordejón; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; i el coordinador institucional del CSIC a Catalunya, Lluís Calvo.

El NanoMOKE2: un microscopi per a mesurar propietats magnètiques de capes magnètiques primes i nanoestructures magnètiques / ICN2 
+info: http://www.icn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada