dissabte, 30 de novembre del 2013

La plataforma defensora de l'Institut Escola Les Vinyes de Castellbisbal arriba al Parlament

Representants de la plataforma Fem Créixer Les Vinyes van arribar al Parlament de Catalunya durant el ple del debat dedicat al projecte de pressupostos de la Generalitat per a l'any 2014, celebrat el passat 20 de novembre. La finalitat ha estat entrevistar-se amb diferents representants de partits polítics i transmetre la seva problemàtica acompanyats per l’alcaldessa del municipi, Dolors Conde. La plataforma Fem Créixer les Vinyes, formada per un nombrós grups de pares i mares de l’Institut Escola Les Vinyes, del poble de Castellbisbal, lluita contra el tancament progressiu d'aquest centre educatiu anunciat verbalment el passat 6 de novembre pel director general de Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas i Cases, al·ludint motius demogràfics.

Els membres de la plataforma es van entrevistar amb Montserrat Capdevila, diputada del PSC al Parlament de Catalunya, i amb Marta Ribas, diputada per ICV-EUiA, a qui se'ls va fer entrega del manifest de la plataforma i d'una regadora groga, símbol de la lluita d’aquesta organització: la regadora fa referència al propi lema 'Fem Créixer Les Vinyes' i el color groc s'ha emprat per ser el color de la defensa de l'educació pública. Tant Montserrat Capdevila com Marta Ribas, així com Pere Navarro, primer secretari del PSC, es van fotografiar amb la regadora per deixar constància del seu suport envers aquest cas. Els representants polítics amb qui es van entrevistar van manifestar el seu suport i van entrar al registre les conseqüents esmenes al Parlament que faran per tal que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, respongui. Des de la plataforma s'assegura que l’Institut Escola Les Vinyes va obtenir, el curs 2013-2014, un 148% de sol·licituds de pre-inscripció respecte del total de places ofertades, fent que algunes famílies haguessin de ser recol·locades en els altres centres del municipi que tenien dèficit de sol·licituds, fet que demostraria la voluntat de la ciutadania de Castellbisbal de mantenir el projecte educatiu.



De dalt a baix: els representants de la plataforma amb Pere Navarro, Montserrat Capdevila (PSC) i Marta Ribas (ICV-EUiA) / PLATAFORMA FEM CRÉIXER LES VINYES
+info: http://femcreixerlesvinyes.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada