dijous, 7 de novembre del 2013

Berga organitza actes pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones

El Servei d’Informació i d’Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà van donar ahir el tret de sortida als actes que han organitzat dins la campanya de sensibilització d'enguany amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. L'activitat que va marcar aquest inici va ser el taller ‘Conflictes en femení’, organitzat per l’Associació de Dones del Berguedà. Aquest taller constarà de sis sessions amb la finalitat d'oferir recursos i estratègies a les dones per resoldre problemes en l’àmbit familiar, laboral i altres, així com contribuir al seu empoderament i benestar. Una de les novetats d’enguany és que el diumenge 24 a les 10 del matí es farà al Passeig de la Indústria la ‘I Caminada cap a la igualtat’, amb un recorregut de 8 quilòmetres. L'objectiu de la caminada és aconseguir que les persones de la ciutat entenguin que és necessari caminar conjuntament i que tothom pugui aportar canvis a la societat, canvis que fomentin la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i que es pugui transmetre que només així s'eradicarà la xacra social que suposa la violència masclista.

La campanya comptarà, com sempre ha fet, amb diferents activitats de prevenció i sensibilització adreçades a la ciutadania en general i infants i joves, amb l’objectiu de fer arribar la importància de treballar per aconseguir una societat més igualitària per a dones i homes, i així seguir llluitant contra la violència envers les dones. Com ja s’ha fet en edicions anteriors, el dilluns dia 25, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, des de l’Ajuntament de Berga i de l’Àrea Social es farà una crida sota el lema ‘fes un m’agrada’ a través de la pàgina de Facebook del consistori i un retweet a través del seu Twitter a favor de la igualtat i en contra de la violència envers les dones.


Vídeo realitzat pel Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Berga l'any 2011 amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones / AJ. BERGA-YOUTUBE

+info: http://www.ajberga.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada