La Mostra Gastronòmica de Sant Quirze acaba aquesta nit la seva 13a edició a la
Masia Can Feliu amb degustacions i una actuació musical del grup Exquitx Ball. Així es posarà punt final a un esdeveniment que des de fa una setmana està seguint un programa ple d'actes relacionats amb la bona cuina. En aquesta ocasió, ha destacat la creixent inclusió de productes ecològics i de proximitat entre les opcions per a degustar, així com l'aposta per recuperar la cuina tradicional i els orígens. Entre d'altres, s'hi han inclòs a la carta ous ferrats, patates i arròs de muntanya ecològics, deixant també lloc per a plats insignes de la
cuina mediterrània com ara la paella, els cargols o els calamars a la romana. També s'incorporen suggeriments més arriscats com ara la torrada de caviar acompanyada de ginebra, suc de llimona i vodka o l'explosiva torrada de formatge fresc i olivada amb martini rosso, Bombay i Campari.
Les postres dels mestres artesans santquirzencs han estat novament una altre reclam important. Han hagut noves invencions, com ara la Tatiana de poma caramelitzada amb canyella i crema, pastissos i gelats variats o profiterols amb nata i xocolata i mató amb mel. Vins, caves, escumosos i destil·lats de cellers d'arreu de la geografia catalana han estat igualment a l'abast del públic durant aquesta Mostra.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6y0QXFA6u2dVYHyuveuRCOqBOrDYjSEasbesPfaY2jjVKV-pNyOlwZbrxcHjjvTk8YBxRiccKa3UcLOiOh0cvATqHI_LHcvS1OWjw_nCHN49MQvXdYH6DfGqKt3MrkV9A_B7sNnoEUi4a/s1600/aliments_dieta_mediterraniajpg.jpg) |
Aliments típics de la dieta mediterrània / XTEC |
+info:
http://www.santquirzevalles.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada