dijous, 21 de març del 2013

Unes 3.700 persones han seguit el Vallèsclown d'enguany

L'11a edició de la Setmana del Pallasso Vallèsclown, un festival organitzat per La Xarxa, ha comptat aquest 2013 amb una vintena de propostes que han seguit unes 3.700 persones. Segons ha explicat Gabi Ruiz, director de la Setmana del Pallasso, les propostes més seguides han estat les activitats al carrer, “fins i tot al de diumenge 17 al matí, que es va haver de traslladar a l’Espai Tolrà atesa la previsió de pluja”. D’altra banda, els espectacles de sala han tingut una assistència més reduïda, però tot i això “destaquen els 250 espectadors que va reunir Angie Rosales, presidenta de Pallapupas, en la xerrada ‘El riure que cura’”. El mateix nombre d’espectadors van apropar-se a l’Auditori per assistir a la Gala de Clowenda, acte final del festival, durant la qual es va poder gaudir de les actuacions de diverses companyies. La Setmana del Pallasso ha tingut lloc entre els dies 9 i 17 d'aquest mes de març.

Des de l’organització també s’ha remarcat el ressò de l’assistència públic de fora de Castellar al festival, que en alguns casos ha arribat al 30% del total de l’aforament, com ara a la Gala de Clowenda. Així mateix s’ha informat que la campanya d’apadrinament de la Setmana del Pallasso continua oberta amb la finalitat que la ciutadania pugui contribuir al finançament del festival. Tot i que La Xarxa ha anunciat que aquesta serà la darrera edició del Vallèsclown, durant aquests dies l’entitat ha rebut diverses propostes relacionades amb la seva continuïtat.

[caption id="" align="aligncenter" width="229"]Imatge El pallasso, una de les figures més entranyables del món de l'espectacle / XTEC[/caption]

+info: http://laxarxa.entitatscastellar.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada