dimarts, 5 de febrer del 2013

Proposta per destinar la resta del rescat europeu de la banca a crèdit per a PIMES

Una proposta impulsada des de PIMEC Vallès Occidental planteja que la resta del rescat europeu a la banca espanyola es destini a crèdit per a les PIMES. Davant les darreres estadístiques del Banc d'Espanya que apunten a un deteriorament del crèdit a empreses no financeres aquesta patronal de petites, mitjanes i microempreses reclama mesures immediates per tal que el suport europeu al sanejament del sistema bancari que no s’hagi disposat es destini a un nou vehicle o fons per finançar crèdits a les PIMES, que són les que poden crear major volum d’ocupació.

Davant les recomanacions del comissari europeu d'Ocupació i Afers Socials, László Andor, perquè el Govern espanyol impulsi el treball per compte propi i l'economia social, la patronal vallesana demana una major implicació de les institucions europees per tal que aquestes propostes vinguin recolzades amb un finançament real. És en aquest mateix sentit que, segons aquesta proposta, es fa necessari lligar la segona part del rescat al desenvolupament d’aquestes polítiques de reactivació econòmica.

[caption id="" align="aligncenter" width="426"]Imatge László Andor visitant una entitat d'ajuda alimentària / EC[/caption]

+info: https://www.facebook.com/patronalpimec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada