dimarts, 12 de febrer del 2013

Més de 400 persones a la XVII Nit de l’Esport de les Franqueses

La XVIII Nit de l’Esport de les Franqueses del Vallès que es va celebrar aquest divendres passat ha estat un èxit en reunir més de 400 persones a l’acte organitzat pel Patronat Municipal d’Esports. En aquest esdeveniment es fa un reconeixement públic i es premia aquells esportistes, persones i entitats esportives locals que han destacat pel seus èxits i dedicació durant la temporada 2011-12. En la present edició s’ha premiat Mònica Ausàs, del Club Balonmano CLEBA Leon i Francesc Garcia, de la Unió Ciclista Les Franqueses, com a millors esportistes amateurs. Xavier Corbinos, del PME secció hadbol ha rebut el premi al millor entrenador. El guardó en categoria de Promoció Femení ha estat per a Wiam Koubiss, campiona de Catalunya en la disciplina de kumite individual i per equips i sotscampiona de Catalunya en la disciplina de kata. Oriol Miró ha estat el premiat en la categoria Promoció Masculí, com a guanyador de la triatló de l’Ametlla i de la duatló d’Altafulla i tercer i primer a la duatló de Granollers. Els premis en Formació Femení i Formació Masculí s'han atorgat a Tania Hernández, del Club Natació Granollers, i a Pol Torres, del BM Granollers, respectivament.

La gala ha comptat la presència de la granollerina Laia Pons, medallista olímpica als Jocs de Londres amb l’equip espanyol de natació sincronitzada. La nedadora del CN Granollers portava la medalla de bronze aconseguida a les Olimpíades, que va mostrar al llarg de la nit. Pons va indicar, a preguntes del presentador de la Festa, Óscar López, que la medalla representava “el reconeixement i el més gran que li havia passat” i va afegir que era fruit de “moltíssimes hores d’entrenament dia a dia, de treballar i treballar”.

[caption id="" align="aligncenter" width="492"]Imatge Els millors esportistes de la XVIII Nit de l'Esport de les Franqueses / AJ. LES FRANQUESES[/caption]

+info: http://www.lesfranqueses.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada