dimarts, 22 de gener del 2013

Terrassa edita el seu 'Anuari Estadístic 2012'

La 17a edició de l'Anuari Estadístic de Terrassa, corresponent a l'any 2012, ja està disponible un cop acabada la seva edició per part de l'Ajuntament de la ciutat. Es tracta d'una publicació que, al llarg de 22 capítols, recopila un gran volum de dades sobre la realitat terrassenca i el seu sistema urbà. S'incorporen novetats en els camps del territori (amb les darreres dades sobre el Cens agrari), la demografia (nombre de residents terrassencs a l’estranger) i el mercat de treball (dades sobre el personal de les administracions públiques a Terrassa).

L’Anuari Estadístic de Terrassa és fruït de la col·laboració entre l'Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, els Serveis d'Estadística i de Padró d'Habitants i Sistemes d'Informació Geogràfica de l'Ajuntament i el Servei d'Estudis Econòmics de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa. La nova versió digital ha estat desenvolupada pels Serveis de Tecnologia, Logística i Qualitat de l’Ajuntament. El document forma part del Pla d'Estadística de Catalunya 2011-2014 i els procediments per a la seva realització estan certificats per la norma ISO 9001. L’Anuari ha estat incorporat als Plans d’Estadística de Catalunya des del 1991, considerant com a oficials les dades i indicadors que conté.

[caption id="" align="aligncenter" width="316"]Imatge La participació electoral és un dels indicadors de l'Anuari / GENCAT.CAT[/caption]

+info: http://www2.terrassa.cat/laciutat/xifres/A2012/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada