dijous, 31 de gener del 2013

Superats els 4.000 seguidors al primer agregador de notícies de Sabadell al Twitter

El compte informatiu de Twitter @DiarisSabadell, el primer que agrega les notícies de diversos mitjans de comunicació sobre l'actualitat sabadellenca, entre ells TITULARS.CAT, ha superat els 4.000 seguidors i ja genera 26.000 clics mensuals a 1.500 notícies d'àmbit local. Aquesta inciativa dels comunicadors sabadellencs Marc Serrano i Òscar Gómez es consolida, així, com a compte més utilitzat pels usuaris de la xarxa social per informar-se de l'actualitat de Sabadell. Tan sols en aquest mes de gener @DiarisSabadell ha enviat més de 25.000 clics a 1.451 peces informatives.

Creat ara fa dos anys, aquest agregador de notícies reuneix en us sol perfil de Twitter totes les notícies que publiquen sobre la ciutat els deu mitjans de comunicació locals més rellevants i quatre més d'abast nacional amb la finalitat de mantenir-se'n al dia des de les seves diverses línies editorials. De manera automatitzada, però amb suport humà @DiarisSabadell genera en temps real un tuit per cada titular de mitjà agregat. A cadascun dels piulets resultants l'acompanya, sempre, un enllaç a la notícia completa i una etiqueta que n'identifica la font. Des que es va iniciar aquest compte, s'han realitzat en el seu perfil més de 18.000 piulades, i s'han anat repiulant, a més, algunes mencions d'interès. L'actualitat sabadellenca i d'arreu del Vallès que publica TITULARS.CAT també es pot seguir, a més, al web de molaTV.

[caption id="" align="aligncenter" width="568"]Imatge Notícies de titulars.cat a www.molatv.cat / TITULARS.CAT[/caption]

+info: https://twitter.com/DiarisSabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada