dijous, 24 de gener del 2013

Acord a Granollers per millorar i potenciar el polígon Palou Nord

Un conveni signat entre l'Ajuntament de Granollers i l'Associació d'Empresaris Polígon Palou Nord (AEPPN) té com a objectiu desenvolupar accions de millora de la zona industrial del polígon Palou Nord de Granollers i potenciar així la competitivitat de les seves empreses. Aquest acord forma part de l'acció municipal per dinamitzar el teixit productiu local, que ja s'ha traduït en convenis similars per als polígons Coll de la Manya i Font del Ràdium, signats els anys 2010 i 2011, respectivament. Ambdues parts crearan una Comissió de seguiment, amb representants de l'Ajuntament i de l'AEPPN, que es reunirà de manera periòdica per coordinar accions conjuntes. En concret, impulsar mesures per aconseguir objectius comuns, vetllar pel desenvolupament i l'execució d'acords, avaluar actuacions i resoldre possibles interrogants sobre l'aplicació d'aquest conveni. A més, aquesta comissió podrà designar grups de treball per desenvolupar aspectes específics.

El polígon industrial Palou Nord, que es va urbanitzar l'any 2002, ocupa 397.153 m2, dels quals, 209.051 estan destinats a activitats econòmiques. A l'actualitat, se'n desenvolupen prop de 120, amb predomini de les relacionades amb venda, manteniment i reparació de vehicles (21,3%), comerç a l'engròs i intermediaris del comerç (11,5%) i fabricació de productes metàl·lics (9,8%). L'Associació d'Empresaris Polígon Palou Nord és l'entitat representativa i única dels empresaris d'aquesta zona industrial de Granollers. L'entitat es va constituir a finals de 2011 per contribuir al desenvolupament de les empreses associades i promoure'n la cooperació. Actualment, compta amb 39 empreses associades.

[caption id="" align="aligncenter" width="426"]Imatge Presidenta de l'APPN i l'alcalde en la signatura del conveni / AJ. GRANOLLERS[/caption]

+info: http://www.granollers.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada