dilluns, 24 de desembre del 2012

Campanya de recollida d'aliments a Sabadell centrada al barri de la Creu Alta

Aquest dissabte de 9 a 14h membres i voluntaris de l'Associació de Veïns de la Creu Alta han muntat taules a la porta d'alguns supermercats de Sabadell per animar a la gent que hi passava a prop a col·laborar donant algun aliment per a la gent més necessitada del barri de la Creu Alta. Tots els productes recollits s'han portat a continuació als responsables de Càritas Parroquial-Centre Sant Vinceç, des d'on posteriorment es reparteixen a persones individuals i famílies necessitades. Les aportacions també s'han pogut fer al Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç tant dissabte com diumenge de 9 a 14h.

En aquest any el Centre Sant Vincenç ha repartir més de 70 tones d'aliments entre unes 120 famílies. Aquesta entitat, vinculada a la Parròquia Sant Vincenç de Jonqueres de Sabadell, s'encarrega de manera contínua de recaptar aliments per a atendre la demanda social en funció de les peticions concretes que li arriben des de l'ajuntament, on han d'acudir en primer lloc les persones que es troben en situació de necessitat d'aliments.

[caption id="" align="aligncenter" width="418"]Imatge Punt de recaptació d'aliments a la Creu Alta / TITULARS.CAT[/caption]

+info: http://lacreualta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada