dijous, 8 de novembre del 2012

Novembre a Vacarisses dedicat a descobrir les claus de l'èxit

Els dimarts d'aquest mes de novembre estan dedicats a la descoberta de les claus de l'èxit en els àmbits personal i professional a la Biblioteca El Castell, de Vacarisses. Lídia Costa, psicòloga de professió, abordarà aquests i altres temes en un taller que pretèn ampliar els recursos dels assistents perquè arribin a disposar d'eines per passar dels propòsits als fets pel que fa als projectes d'emprenedoria o a la millora de la vida quotidiana.

A la mateixa biblioteca es presentarà també el proper dia 15 de novembre, com a complement al taller, el nou llibre de la filòsofa i documentalista, natural de Vacarisses, Mercè Blasco, Aprende a Bienvivir. L'obra tracta sobre la millora de la salut i la consciència a partir de recomanacions pel que fa a la respiració, l'alimentació, el contacte amb la natura i la curiositat per aprendre, entre d'altres aspectes.

Per tal d'assistir als tallers de les claus de l'èxit es requereix inscripció prèvia. L'entrada a la presentació del llibre de Mercè Blasco és lliure.

[caption id="" align="aligncenter" width="317"]Imatge Portada llibre / BONAVIDA099[/caption]

+info:

http://ves.cat/bgCB

http://bonavida099.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada