dijous, 11 d’octubre del 2012

Sabadell balla a ritme llatí

La ciutat de Sabadell serà l'escenari del III Festival de Danses Folklòriques de Llatinoamèrica que se celebrarà aquest dissabte al Parc Catalunya. Des de les 14.00h fins la mitjanit hi haurà concurs de danses, gastronomia i jocs infantils entre d'altres acitivitats vinculades a les danses llatinoamericanes.

Entre els grups que hi actuaran hi ha Son de México que ja ha estat present en les anteriors edicions i que té entre el seu repertori diferents balls tradicionals mexicans, com ara el 'son jarocho', la 'sona' o la 'jaraba'. El festival està organitzat per l'Associació Llatinoamericana de Sabadell, l'Ajuntament de Sabadell i la Federació d'Entitats Equatorianes de Catalunya.

[caption id="" align="aligncenter" width="384"] Danses llatines / MEXCAT[/caption]

+info: http://www.mexcat.org

1 comentari:

  1. [...] Els vincles entre Catalunya i l’Amèrica Llatina són ben presents al Vallès, com ja ho han posat de manifest altres activitats i esdeveniments publicats recentment també a TITULARS.CAT. A Cerdanyola mateix es va realitzar una anterior exposició artística dedicada al pintor cerdanyolenc d’origen uruguaià Néstor Yuguero (bloc del 22/10/2012). A Rubí, d’una banda, l’Ajuntament ha rebut a l’octubre el responsable de promoció econòmica del municipi de Venado Tuerto, a l’Argentina, per consolidar la col·laboració en el sector de l’eficiència energètica i, d’altra banda, l’Associació Catalano Argentina D’Equinoteràpia (ACADE), dedicada a proporcionar un complement terapèutic per a diverses patologies físiques o psíquiques i especialment a la millora de la qualitat de vida de les persones discapacitades amb activitats assistides amb cavalls, ha apostat per traslladar l’any vinent el seu mètode terapèutic a la població de Bluefields, a Nicaragua (bloc del 30/10/2012). Sabadell pel seu costat ha estat escnerai del folkore musical llatinoamericà amb el Festival de Danses Folklòriques de Llatinoamèrica que el passat octubre va celebrar la seva tercera edició (bloc de l’11/10/2012). [...]

    ResponElimina