dijous, 4 d’octubre del 2012

L'Associació de Veïns de la Creu Alta de Sabadell clourà la celebració dels seus 35 anys amb sopar i ball

El proper 6 d’octubre l’Associació de Veïns de La Creu Alta tancarà l’any commemoratiu dels 35 anys de la seva fundació amb un sopar-ball a l’Hotel Urpí de Sabadell, el mateix lloc exactament on fa 35 anys es va fer la presentació d'aquesta associació. En el transcurs del sopar se sortejarà una obra pictòrica de Jordi Roca feta expressament per a aquest acte. El sopar començarà a les 21.00h i el ball sobre les 23.00 amb la Banda Ven Sonats, formada per uns 30 músics de l'Escola de Música Creu Alta.

L’Associació de Veïns de La Creu Alta és una agrupació veïnal veterana a la ciutat de Sabadell que promou la bona convivència i la qualitat de vida al barri de la Creu Alta. Es va fundar l’any 1978 i des de llavors ha realitzat nombroses accions, propostes i reivindicacions de caire social i cultural i també ha estat important el seu treball de divulgació de la història i el foment de les tradicions catalanes.

[caption id="" align="aligncenter" width="421"]Imatge Primer logotip de l'associació (1978) i logotip commemoratiu del 35è aniversari (2011-2012) / AVCA[/caption]

+info: http://www.lacreualta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada