dilluns, 22 d’octubre del 2012

L'expressionisme de Néstor Yuguero exposat a Cerdanyola

El pintor de Cerdanyola nascut a l'Uruguai, Néstor Yuguero, ha inaugurat aquesta darrera setmana una exposició a l'Espai Granados de la ciutat que repassa les seves tres grans etapes d'art expressionista: la primera a Buenos Aires, la següent a Sevilla i la darrera, des de fa quatre anys, a Cerdanyola del Vallès. Amb el títol 'Ni cretinos, ni divinos', l'exposició de Yuguero, que romandrà oberta fins el dia 28 d'aquest mes, parla de la condició humana en què ningú, segons l'artista, és del tot bo o del tot dolent.

A més de l'exposició, Yuguero planteja activitats paral·leles com un fragment de l'obra teatral Paraules Encadenades a càrrec de l'Aula de Teatre de l'Ateneu per al dia 22, una lectura de contes per al dia 25, i una exhibició de danses àrabs a càrrec de Cris Ribeiro, professora de la Casa d'Andalusia per al dia 27. Yuguero explica que la seva obra es fonamenta en una pintura expressionista amb molt color i pinzellades fortes i que treballa amb una àmplia varietat d'atmosferes lluminoses. La pintura de l'artista arrelat a Cerdanyola presenta també una segona lectura en què Yuguero transmet sensacions i emocions més profundes que fan que només l'espectador pugui finalitzar l'obra.

[caption id="" align="aligncenter" width="378"]Imatge Exposició de Yuguero / AJ. CERDANYOLA[/caption]

+info: http://nestoryuguero.blogspot.com.es

1 comentari:

  1. [...] exposició artística dedicada al pintor cerdanyolenc d’origen uruguaià Néstor Yuguero (bloc del 22/10/2012). A Rubí, d’una banda, l’Ajuntament ha rebut a l’octubre el responsable de promoció [...]

    ResponElimina