dilluns, 17 de setembre del 2012

La 8a edició del FIT omple Cerdanyola d'espectacles teatrals infantils i juvenils

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil, el FIT Festival, arriba a la vuitena edició amb l’actuació de vuit companyies, dues d’internacionals i sis nacionals. Del 28 al 30 de setembre, el grup Bambalina juntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola i el grup Xarxa organitzen el festival que coincideix amb el trentè aniversari de l’entitat organitzadora.

En total s’oferiran 22 representacions, 15 a espais interiors, quatre a exteriors i tres sessions de taller de circ, a més del laboratori teatral per a professionals i la celebració del IV Simposi sobre el Teatre Infantil i Juvenil el 18 d’octubre a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’obra Simplicissimus, de Roberto G. Alonso, donarà el tret de sortida al festival divendres 28 a les 19.30h. Dissabte i diumenge, matí i tarda, s’ompliran d’espectacles. De nacionals n’hi hauran vuit propostes diferents de sis companyies, quatre de Catalunya, una d’Astúries i una d’Andalusia. Zepellin, Afuera es un lugar o Terrajocs seran alguns dels títols d’aquests espectacles. Hi haurà animació, titelles, circ i, en definitiva, una oferta molt variada per a tots els gustos i edats.

Pel que fa a les companyies internacionals, hi haurà  una d’Alemanya i una altra de França, concretament de Montpellier, que oferiran set actuacions amb tres espectacles diferents, Anziehsachen, Blancaneus descongelada i El conte de Pilou-Pilou.

També cal afegir al programa el Laboratori Teatral amb el director i autor convidat Claudio Hochman, adreçat a professional i que tindrà lloc divendres 28 a les 10h i a les 16h en sessions de quatre hores. Finalment, la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà, dins el programa del FIT, el 'IV Simposi sobre el teatre infantil i juvenil' que es farà el 18 d’octubre. L’acte, oberta a professionals, acadèmics i públic en general, comptarà amb ponències, taula rodona i taller-espectacle, entre d’altres activitats.

Imatge

+info: http://www.cerdanyola.cat/fit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada