dimecres, 19 de setembre del 2012

Els Amics de les Arts actuaran el pròxim novembre a Sabadell amb cançons del seu últim treball 'Espècies per Catalogar'

El grup de música català Els Amics de les Arts, actuarà el proper més de novembre a Sabadell per presentar al teatre La Faràndula el seu últim treball discogràfic Espècies per Catalogar. L'actuació de la formació barcelonina, amb el sabadellenc Pol Cruells entre les seves files, serà el pròxim 9 de novembre a les 21h.

Espècies per Catalogar representa el tercer i més madur dels treballs d'aquest grup musical, tot i que permet a la banda conservar la seva espontanietat sobre l'escenari. Es va començar a enregistrar durant el mes de novembre del 2011 i va aparèixer el 14 de febrer del 2012. El dia que va sortir a la venda va aconseguir ser número 1 en vendes a l'iTunes de l'estat espanyol. Poc després, el grup va realitzar actes de signatura de discs a poblacions com Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Sabadell i Palma.

Els Amics de les Arts és un grup de música en català format a Barcelona l'any 2005, caracteritzat per les seves cançons de folk-pop amb melodies senzilles, pinzellades d’electrònica, jocs de paraules i ironia. El nom del grup prové de la idea que aquell que no és un professional en alguna cosa és 'un amic' i de l'existència d'un bar a Terrassa anomenat 'Amics de les arts'.

Imatge

+info: http://elsamicsdelesarts.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada