dimecres, 5 de setembre del 2012

El músic vallesà Manel Gil-Inglada aspirant a dos premis internacionals

El compositor vallesà Manel Gil-Inglada podria guanyar el primer premi en dos festivals de talla internacional, un a Itàlia i l'altre als Estats Unists. D'una banda, la música de la pel.lícula Papa, sóc una zombi, competirà per Il Cigno d’Oro en la primera edició del Busseto Music Film Festival que se celebrarà entre el 15 i el 22 de setembre a Busseto (Itàlia), on va néixer Giussepe Verdi. D'altra banda, la música de l'espot de la Filmoteca de Catalunya, també composada per Gil-Inglada, ha estat nominada per als Hollywood Music in Media Awards en la categoria de Best song/Score Special Feature que donaran a conèixer els guanyadors a la cerimònia que tindrà lloc a Los Angeles, EUA, el proper 5 de novembre.

Per a Gil-Inglada, els treballs nominats són dues feines “molt diferents perquè la música de l’espot és orquestral i la del vídeo és de rock interpretada per aquesta banda i va quedar molt divertida”. Manel Gil explica que actualment està treballant en diferents projectes, entre ells dues pel·lícules: la segona part de Papa, sóc una zombi i una altra de la que no vol desvetllar els detalls per superstició. A més, també es troba immers en la preparació de dues sèries d’animació, una de les quals serà sobre els Barça Toons.

Entre els seus treballs destaquen: Cher ami, pel·lícula d’animació dirigida per Miquel Pujol; 10+2 El Gran Secret pel·lícula nominada als premis Goya, també dirigida per Miquel Pujol; Próxima de Carlos Antanes intervenint com a productor musical i Cámara Oscura, thriller dirigit per Pau Freixas. L'any 2010, Gil-Inglada ja va rebre un premi de recongut prestigi internacional en la categoria de llargmetratge per la música del film d'animació Cher Ami de Miquel Pujol en el Festival Internacional de Música de Cine Provincia de Córdoba.

Imatge

+info: http://www.manelgil.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada