divendres, 3 d’agost del 2012

El grup Antònia Font actuarà a Sabadell per la Festa Major

El diumenge 9 de setembre actuarà a Sabadell el conjunt mallorquí de rock Antònia Font. Del 7 al 10 de setembre de 2012 se celebrarà a Sabadell la Festa Major de la ciutat on hi ha programades molts més actes com la clàssica cursa i activitats per als infants.

 

Desestimat l’amfiteatre del Parc Catalunya, el Departament de Cultura ha considerat que el millor lloc per fer els actes multitudinaris és la Plaça de la Creu Alta. Per això es posarà un gran entarimat a la cruïlla del carrer Major amb Pi i Margall. L’esquena es dona a la plaça i el frontal de cara a Pi i Margall on s’ajuntarà amb la fira. Això vol dir que el carrer Major i Pi i Margall, quedaran tallats des de divendres fins a diumenge, ja que dilluns no s’hi farà res.

 Imatge

Antònia Font és un conjunt musical que des del 1997 ha realitzat multitud de cançons d’estil festiu i amè com ara ‘Alegria’ i ‘Clint Eastwood’. El guitarrista Joan Miquel Oliver és el compositor de la majoria dels temes del grup, escriu lletres d'altres grups, com ara Fora des Sembrat i actua en solitari amb un repertori propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada