dilluns, 6 de febrer del 2012

El BRAM! tindrà lloc del 20 al 26 de febrer

Castellar del Vallès viurà a partir de dilluns 20 de febrer, i durant tota la setmana, la 4a Mostra de Cinema de la vila BRAM!. Entre les novetats d’aquesta nova edició del BRAM! destaca la introducció d’un abonament de baix preu que donarà accés a totes les pel·lícules que es projectaran durant els dies 24, 25 i 26 de febrer en el marc de la mostra. Així, els espectadors podran gaudir d’un total de sis projeccions per un preu de només 10 euros. Les persones que decideixin comprar el seu abonament, a més, rebran en el moment de la compra una invitació per poder assistir a la sessió inaugural de la mostra, que tindrà lloc dijous 23 de febrer, a les 20.30 hores, a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Una altra de les novetats d’aquest 2012 és la programació del que s’ha anomenat BRAM! Infantil, una iniciativa que es farà pública en els propers dies.

Projecció d’un total de 8 pel·lícules

Per a la sessió inaugural, s’ha programat la pel·lícula La puerta de no retorno, una proposta vinculada directament amb la vila a través del seu director de fotografia, el castellarenc Albert Pascual. El productor de Shankara Films, Víctor Martí, i el mateix Pascual, ja han confirmat la seva presència a la inauguració del BRAM!, que engegarà oficialment amb aquest film dirigit per Santiago A. Zannou, guanyador del premi Goya 2008 al millor director novell per El truco del manco. En aquesta ocasió, la proposta de Zannou és un documental sobre la història del retorn del seu pare, un immigrant africà, als seus orígens al país de Benín.

A més de la proposta escollida per a la sessió d’obertura, el BRAM! 2012 ha previst un total de set projeccions més. Dimecres 22 de febrer, a les 20.30 hores, es podrà veure el film italià La prima cosa bella, una sessió especial per als socis de L’Aula d’Extensió Universitària i del Club Cinema Castellar Vallès. L’assistència a la projecció d’aquesta comèdia dramàtica, guanyadora de tres premis David de Donatello, és, però, oberta a tota la ciutadania, prèvia obtenció d’invitació.

Les sis pel·lícules restants, incloses en l’abonament de 10 euros, es podran veure entre els dies 24 i 26 de febrer. Així, divendres 24 s’han programat Another year, un drama sobre l’amistat i les relacions familiars a la 3a edat que es projectarà a les 19 hores, i Nader y Simin, una separación, la multipremiada cinta del director Asghar Farhadi que tracta sobre els conflictes de convivència en el context de la cultura iraniana, prevista a les 22 hores.

Les dues sessions de l’endemà dissabte, 25 de febrer, s’iniciaran a les 19 hores amb El niño de la bicicleta. La pel·lícula, un drama belga sobre l’acollida d’un infant d’11 anys, ha rebut el 2011 el premi del Cinema Europeu al millor guió i el Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes. La sessió prevista per a les 22 hores proposa la comèdia negra Un dios salvaje, un film de nacionalitat francesa, dirigit per Roman Polanski i interpretat per Kate Winslet, Christoph Waltz, Jodie Foster i John C. Reilly. Adaptació de l’obra teatral homònima de Yasmina Reza, la pel·lícula és la història sobre la discussió entre les famílies de dos escolars que s’han barallat.

L’últim dia de projeccions del BRAM! 2012 serà diumenge 26 de febrer. A les 17 hores, el drama social sobre la discriminació racial Criadas y señoras, ambientat a Mississipí els anys 60 i basat en la novel·la de Kathryn Stockett i, a les 20.30 hores, La voz dormida, un film de Benito Zambrano sobre la postguerra espanyola que ha rebut 9 nominacions als Premis Goya, incloent millor pel·lícula i millor director.

Cal recordar que en aquesta edició, i a conseqüència de l’ajust pressupostari donat per la crisi econòmica que ha fet reduir de 18.000 a 8.000 euros la dotació de l’Ajuntament per al BRAM!, es faran quatre projeccions menys que en anteriors edicions, passant de 15 a 11 pel·lícules.

Premi especial del públic: les mongetes del ganxet

De la mateixa manera que en les anteriors edicions, el BRAM! 2012 inclourà novament un premi especial del públic, que concediran amb les seves votacions els espectadors de la mostra. La cinta guanyadora rebrà un guardó que consistirà en un sac de mongetes del ganxet, que l’organització s’encarregarà de fer arribar al director de la pel·lícula que en resulti premiat, i també a la productora del film. A més, també es sortejaran 10 saquets de mongetes entre tots els participants.

Venda d’entrades i abonaments

Els abonaments es podran adquirir a partir del proper dimarts dia 7 de febrer en un lloc a concretar. També es podran comprar a la taquilla de l’Auditori els dies 10 i 17 de febrer, de 20 a 21 hores, coincidint amb els dies de projecció de pel·lícules programades pel Club Cinema Castellar Vallès, des d’una hora abans de l’inici de les mateixes. Amb la compra de cada abonament l’espectador rebrà, a més, una invitació per a la sessió d’obertura de la mostra, dijous 23 de febrer.

Pel que fa a les entrades individuals, aquestes es podran adquirir per un preu de 5 euros a la taquilla de l’Auditori, des d’una hora abans de l’inici de l’acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada