dimarts, 24 de gener del 2012

Nova edició del servei d’intercanvi de disfresses a la Ludoteca de Castellar del Vallès

[caption id="attachment_34" align="alignleft" width="247" caption="Intercanvi de disfresses"][/caption]

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres de Castellar del Vallès posarà en funcionament divendres vinent, dia 27 de gener, una nova edició de la campanya d’intercanvi de disfresses que cada any es porta a terme durant les setmanes anteriors a la festivitat de Carnestoltes.

Es tracta d’un servei que tindrà lloc enguany per cinquena vegada i que consisteix a intercanviar disfresses o complements, com perruques, màscares o cinturons, que ja no s’utilitzen per altres que es trobaran exposades a la Ludoteca. L’únic requisit demanat per poder utilitzar aquest servei és que les disfresses i complements que s’hi portin estiguin en bon estat de conservació i higiene.Es comptabilitzen 67 intercanvis de joguines a la campanya que la Ludoteca ha dut a terme durant la campanya d’hivern

La Ludoteca ha comptabilitzat un total de 67 intercanvis de joguines durant la campanya que s’ha dut a terme a l’equipament entre el 2 de desembre de 2010 i el 14 de gener de 2011. Per primera vegada, a més, en aquesta 9a edició de la campanya s’han realitzat donacions de joguines.

Durant el mes i mig en què ha funcionat la campanya, han estat 42 les persones que s’han apropat a l’equipament per realitzar els intercanvis, un nombre quatre vegades superior als participants de la primera edició. L’augment de participants s’ha traduït també en un augment d’intercanvis, que s’han triplicat des de l’inici de la campanya l’any 2003. A més de les 67 entrades de joguines, s’han registrat un total de 64 sortides, és a dir, 64 joguines que els nens i nenes s’han endut a casa seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada