divendres, 25 d’agost del 2017

La Molina rep enguany un 17% més d'usuaris que la visiten en plena temporada d'estiu

A l'estació de La Molina s'ha rebut des de l'inici de la temporada d'estiu, el passat 3 de juny, un 17% més de visitants en comparació al mateix període de l'any passat, ha donat a conèixer el Grup FGC mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. A aquestes alçades l'any 2016 havien visitat La Molina 27.034 persones, mentre que aquest any han estat prop de 31.640. Almenys uns 14.120 visitants haurien fet ús del telecabina, uns 6.520 del Bike Park i uns 10.980 de la resta d'activitats de lleure en família i d'aventura de l'estació. Els packs per a famílies i grups d'amics faciliten la possibilitat de gaudir d'un dia a l'alta muntanya amb tots els serveis i les comoditats que també s'ofereixen a l'hivern.

Els resultats obtinguts respecte dels de l'any passat denoten "la bona recepció que han tingut les novetats d'enguany, sumades a les activitats que ofereix La Molina any rere any", valoren des del Grup FGC a la referida nota informativa. Les novetats han consistit en una nova zona del Bike Park al Cap de Comella, el forfet La Molina Non Stop, un circuit similar al del golf anomenat Frisbee (Disc golf) i un enginy elèctric semblant als karts anomenat HoverBoard Kart by Altitud Extreme amb circuït per a nens i adults. A FGC, a més, segons va anunciar en el marc de la Comissió Assessora de La Molina el president dels Ferrocarrils, Enric Ticó, el passat 2 de juny, s'està treballant en la planificació d'un programa d'actes populars al territori per tal de celebrar el proper mes de febrer els 75 anys de l'estació de La Molina. L'any 1908, segons consta al butlletí del Centre Excursionista de Catalunya, es troben les primeres notícies d'esquiadors als voltants de la zona i és l'any 1923 quan es popularitza la pràctica d'aquest esport a Font Canaleta.

Els packs per a famílies i grups d'amics faciliten la possibilitat de gaudir d'un dia a l'alta muntanya amb tots els serveis i les comoditats que també s'ofereixen a l'hivern / FGC



+info: http://www.lamolina.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada